MHP'li Büyükataman'dan Ali Babacan'a Sert Tepki
Haber Detayı
17 Nisan 2020 - Cuma 21:56 Bu haber 3727 kez okundu
 
MHP'li Büyükataman'dan Ali Babacan'a Sert Tepki
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Milliyetçi Hareket'in büyüklüğünü Babacancık'ın ufkunun alamayacağını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Büyükataman'dan Ali Babacan'a Sert Tepki

MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın T 24 Haber'e verdiği beyanatta, TBMM'de kabul edilen İnfaz düzenlemesiyle ilgili MHP'yi suçlamasına cevap vererek, Milliyetçi Hareket'in, Babacancık'ın ufkunun alamayacağı derecede büyük olduğunu söyledi. 

 

ALİ BABACAN'IN MHP'Yİ ELEŞTİRDİĞİ BEYANATI

 

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, MHP'yi eleştirdiği beyanatında, ''İktidarın küçük ortağının bu düzenlemeyle ilgili kendilerine özel talepleri olduğu bir gerçek. Bu düzenleme  onların perspektifiyle yapılmış bir düzenleme. Geniş bir perspektiften baktığımızda, insanların özgürlük hakkından, adaletten söz ediyorsak bunun dar parti çıkarlarına, onların yakın çevresinin çıkarlarına yönelik bir düzenleme olması kabul edilemez.'' dedi.

 

MHP GENEL SEKRETERİ İSMET BÜYÜKATAMAN'IN ALİ BABACAN'A CEVABI

 

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, ''Pensilvanya ve Kandil’in yeni piyoncuğu Ali Babacan’ın üslubu diğer piyonlarınkiyle şimdiden kesişmiştir. Babacancık! Milliyetçi Hareket, senin ufkunun alamayacağı derecede büyüktür. Kendine milletten başka efendi arayan diğerleri gibi sen de günün sonunda bunu tecrübe edeceksin. Milliyetçi Hareket Partisi, Türk milletinin beka mücadelesi verdiği bu süreçte herhangi bir pazarlığın içerisinde olmamıştır ancak senin kimlerle hangi pazarlıklar içerisinde bulunduğuna dair cevaplanması gereken sorular kamuoyunun vicdanında, kafasında  tazeliğini korumaktadır.'' dedi.

 

BABACAN TÜRK MİLLETİNE UMUT OLAMAZ

 

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, ''Sahi 15 Temmuz gecesi Türkiye ile arasında 7 saat fark olan bir ülkede olduğunu söylemiştin ya. Orası neresi? Nedense Amerika’nın doğusu dışında kalan yerler pek senin rotan gibi durmamakta. İnsanları neden suizanda bulunduruyorsun. Bu bilgi çok mu mahrem ki saklıyorsun? Her yerde görülebilecek olan yediği kaba pisleyen, çıktığı evi taşlayan güruhundan olan bu zatın şüphe dolu geçmişi ile hiçbir zaman yeni olamayacağı aşikâr olduğu gibi Türk milletine değil ancak ve ancak Türk milletinin düşmanlarının ümidi olduğu da böylece pekişmiştir.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Büyükataman'dan, Ali, Babacan'a, Sert, Tepki,
Yorumlar
Haber Yazılımı