MHP'li Öztürk: Coronavirüs Sistemleri Sınıfta Bıraktı
Haber Detayı
17 Nisan 2020 - Cuma 19:53 Bu haber 2330 kez okundu
 
MHP'li Öztürk: Coronavirüs Sistemleri Sınıfta Bıraktı
MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, coronavirüsün dünyadaki sistemleri geçip kurumları sınıfta bıraktığını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Öztürk: Coronavirüs Sistemleri Sınıfta Bıraktı

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, eşitliğin ve denkliğin önemsenmediği bu zalim dünya düzeninde coronavirüsün sistemleri geçip batının kurumlarını ve kurallarını sınıfta bıraktığını belirterek, insanlığı yaşatmayı merkeze alarak büyük mücadele veren Türkiye ile gurur duyduğunu söyledi.

 

TEDBİRLERE UYAN HALKIMIZA VE KAHRAMAN KAMU ÇALIŞANLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ

 

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, ''Yaşadığımız virüsle mücadele sürecinde tavsiye ve tedbirlere uyan, devletiyle uyumlu vakur tavır gösteren Türk milletine; milletin devleti olduğunu ispat eden kahraman sağlık çalışanlarımıza, Vefa Gruplarındaki polisimize, jandarmamıza, bekçilerimize, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı çalışanlarımıza, postacılarımıza milletim adına müteşekkirim.'' dedi.

 

ZALİM DÜNYADA KURUMLAR VE KURALLAR CORONAVİRÜS KARŞISINDA SINIFTA KALDI

 

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, ''Mensubu olduğum milletimle, vatandaşı olduğum devletimle gurur duyuyorum. Çünkü eşitliğin ve denkliğin önemsenmediği bu zalim dünya düzeninde gördük ki Amerika ve Avrupa Birliğindeki virüs; sistemleri geçmekte, kurumlar ve kurallar sınıfta kalmaktadır. İnsani ve vicdani değerler ile toplumsal dayanışma yerle bir olmaktadır. Bu bakımdan insanlığı yaşatmayı merkeze alarak büyük mücadele veren Türkiye'mizle ne kadar gurur duysak azdır.'' dedi. 

 

HALKIMIZLA KUCAKLAŞMAYA CAMİLERDE BULUŞMAYA AZ KALDI

 

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, ''Diğer taraftan mahzun kalan kandil ve cumaların bitmesine ve camilerin cemaatiyle buluşmasına, birbirimizle kucaklaşmamıza az kaldı. Daha güzel günlerin bizleri beklediğine inancımız tamdır. Sonsuza kadar var ol Türkiye.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Öztürk:, Coronavirüs, Sistemleri, Sınıfta, Bıraktı,
Yorumlar
Haber Yazılımı