MHP'li Büyükataman'dan Akşener'e Olay Benzetme
Haber Detayı
14 Nisan 2021 - Çarşamba 21:03 Bu haber 1805 kez okundu
 
MHP'li Büyükataman'dan Akşener'e Olay Benzetme
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, kendisini dev aynasında gören İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i bakın neye benzetti?
MHP Haberi
MHP'li Büyükataman'dan Akşener'e Olay Benzetme

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin her konuşmasını üzerine alan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki gösteren MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, Akşener'i 'Deve ile Fare' hikâyesindeki fareye benzeterek, içerisinde Akşener'in olduğu cümlelerin gerçek öznesinin meçhul odaklar olduğunu söyledi.

 

İP BAŞKANI ''DEVE İLE FARE'' HİKAYESİNDEKİ FAREDEN FARKSIZDIR

 

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Mevlana’nın 'Deve ile Fare' hikâyesi, ders çıkartmak isteyenler için ibretle doludur. Kibirli farenin deveye rehberliği, dereyi görene kadardır. Karşılaşılan ilk zorlukta farenin ne kibri kalmıştır ne de üst perdeden konuşması. Devenin arkasına sığınması da cabası… Dev aynasına bakıp kendini dev zanneden İP’in Başkanı da yukarıdaki fareden farksızdır. Sadece konuşan, üretmeyen, hiçbir sorumluluk üstlenmeyen ve alabildiğine eleştirmeyi siyaset zanneden bu sakat anlayış, Türk milleti birliğe ihtiyaç duyduğunda hemen arazi olur.'' dedi.

 

İÇERİSİNDE SENİN OLDUĞUN CÜMLENİN GERÇEK ÖZNESİ MEÇHUL ODAKLARDIR

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin konuşmalarının tamamını üzerine alan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e cevap veren MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, ''İP’in Başkanı, Sayın Genel Başkanımızı kastederek her konuşmasının öznesinin kendisi olduğunu söylemektedir. Hanımefendi! Senden olsa olsa sözde özne olur. İçerisinde senin olduğun cümlenin gerçek öznesi hep meçhul odaklardır.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreteri, İsmet Büyükataman, olay benzetme, Mevlana hikayesi, Deve ile fare, dev aynasında gören, kendisini, her konuşmanın, öznesi sanan, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı