Bahçeli'den Eski Başbakan Yıldırım Akbulut İçin Taziye
Haber Detayı
14 Nisan 2021 - Çarşamba 20:03 Bu haber 1711 kez okundu
 
Bahçeli'den Eski Başbakan Yıldırım Akbulut İçin Taziye
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, vefat eden Eski Başbakanlardan Yıldırım Akbulut için taziye mesajı yayımladı.
MHP Haberi
Bahçeli'den Eski Başbakan Yıldırım Akbulut İçin Taziye

Tedavi gördüğü Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde 86 yaşında hayatını kaybeden Başbakanlık ve TBMM Başkanlığı görevlerinde bulunan Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Yıldırım Akbulut için taziye mesajı yayımlayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Akbulut'un ailesine, siyaset camiasına, sevenlerine ve Türk milletine başsağlığı dileklerinde bulundu.

 

MHP LİDERİ BAHÇELİ'DEN YILDIRIM AKBULUT İÇİN TAZİYE MESAJI

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Türk devlet ve siyaset hayatımızın mümtaz isimlerinden birisi olan, yakın siyasi tarihimizde Anavatan Partisi Genel Başkanlığı, Başbakanlık ve TBMM Başkanlığı görevlerini üstlenen, dürüst ve dengeli mizacı ile bilinen Sayın Yıldırım Akbulut’un vefatından büyük üzüntü duydum. Ebediyete irtihalinden evvel Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyeliğini de yürüten merhum Yıldırım Akbulut’a Cenab-ı Allah’tan rahmetler niyaz ediyor; muhterem ailesine, siyaset camiasına, sevenlerine ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun.'' dedi.

 

Resim

 


 
  

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, Eski Başbakan, TBMM eski Başkanı, Yıldırım akbulut, anavatan partisi, vefat eden, taziye mesajı, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı