MHP'li Büyükataman'dan Ahmet Nesin'e Sert Tepki
Haber Detayı
03 Ekim 2021 - Pazar 19:31 Bu haber 2533 kez okundu
 
MHP'li Büyükataman'dan Ahmet Nesin'e Sert Tepki
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Mareşal Fevzi Çakmak, Başbuğ Aplarslan Türkeş ve MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi kendince terörist ilan eden yazara tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Büyükataman'dan Ahmet Nesin'e Sert Tepki

ABD Temsilciler Meclisi'nin aldığı, Ülkü Ocaklarının terörist bir organizasyon olup olmadığının araştırılmasına yönelik hadsiz ve haksız kararını destekleyen yazar Ahmet Nesin'e tepki gösteren MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, Mareşal Fevzi Çakmak, Başbuğ Aplarslan Türkeş ve MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi kendince terörist ilan eden yazar Ahmet Nesin'e cevap veremeyeceği bir soru sordu.

 

AHMET NESİN TÜRK İSLAM DÜŞMANIDIR

 

Gazeteci yazar Ahmet Nesin, ''Evet ABD! MHP ve Ülkü Ocakları Terör Örgütüdür'' başlığı altında hazırladığı bir videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. İçindeki Türk-İslam düşmanlığını, Ülkü Ocakları hakkında haksız ve hadsiz bir karar alan ABD Temsilciler Meclisi'ni destekleyerek kusan yazar Ahmet Nesin'e tepki gösteren MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Ahmet Nesin isimli Türk-İslam düşmanı, ABD Temsilciler Meclisinin Ülkü Ocakları ile ilgili hükümsüz tasarısına dair akıl dışı desteğini beyan ettiği videosunda Fevzi Çakmak'tan, Başbuğ Aplarslan Türkeş'e, ondan da Sayın Genel Başkanımıza dek herkesi terörist ilan etmiş.'' dedi.

 

MHP'Lİ BÜYÜKATAMAN'DAN AHMET NESİN'E CAN ALICI SORU

 

Dersim olayları üzerinden Mareşal Fevzi Çakmak'ı hedef alırken, aslında o dönemde devleti yöneten Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü de hedef almış olan yazar Ahmet Nesin'in foyasının çıkması adına gereken soruyu soran MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, ''Tunceli'de devlete meydan okuyan teröristlere devletimizin had bildirmesini 'devlet terörizmi' olarak sunan bu Türk düşmanına cevap vermeyi kendimize zul addederiz. Sadece, bu hainin maskesinin soyulması adına bir soruyu sormakta fayda vardır: Vatan hainlerine anladığı dilden cevap veren Fevzi Paşa, Genelkurmay Başkanı iken devletin başında Gazi Mustafa Kemal Atatürk vardır. Peki, Büyük Gazi de terörist midir?'' dedi.

 

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreteri, İsmet Büyük ataman, Mareşal Fevzi Çakmak, Başbuğ Aplarslan Türkeş, MHP Lideri, Devlet Bahçeli, hakaret eden, yazara tepki, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı