MHP'li Bütükataman'dan Sessiz Kalan Ortaklara Tepki
Haber Detayı
20 Mart 2023 - Pazartesi 20:17 Bu haber 3864 kez okundu
 
MHP'li Bütükataman'dan Sessiz Kalan Ortaklara Tepki
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, adaylarının HDP ile görüşmesine ses çıkarmayan Meral Akşener ve diğer ortaklara tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Bütükataman'dan Sessiz Kalan Ortaklara Tepki

Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü olan 18 Mart tarihinde Türk Milletinin tepkisi üzerine gerçekleştiremediği HDP ile olan görüşmesini, bugün gerçekleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ve görüşmeye ses çıkarmayan Altılı Masa ortaklarına tepki gösteren MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, Türk milletinin Öcalan’ın projesi HDP ile bakanlık pazarlığı yapan Altılı Masaya hak ettiği cevabı 14 Mayıs’ta vereceğini söyledi.

 

BEBEK KATİLİNE ÖZGÜRLÜK İSTEYENLERİN KAPISINA GİTTİ

 

HDP ile PKK'nın farkının kalmadığı bir ortamda Kemal Kılıçdaroğlu'nun HDP'ye yaptığı ziyareti manidar bulan MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Dün İstanbul Yenikapı’da HDP tarafından düzenlenen sözde Nevruz etkinliğinde terörist başı öcalan lehine sloganların atılması HDP'li yöneticilerin bebek katiline özgürlük istemesi HDP’nin PKK’nın ta kendisi olduğunu bir kez daha göstermiştir. Zillet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu daha dün bebek katili Öcalan’a özgürlük isteyen Pervin Buldan’ın bugün kapısına gitmiş ve HDP’yi  ziyaret etmiştir.'' dedi.

 

ALTILI MASADAKİ ORTAKLAR PKK İLE AYNI SAFTA DURMAKTA SAKINCA GÖRMEDİ

 

Altılı Masadaki Türk Milliyetçisi olduğunu iddia eden Meral Akşener ve diğer sağ kökenli küçük ortakların, Marksist Leninist bir terör örgütü olan PKK'nın siyasi uzantısı HDP ile aynı safta olmalarına dikkat çeken MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, ''Altılı Masa’nın ortakları ise bu  görüşmede bir sakınca görmediğini söylemiştir. Bebek katili Öcalan lehine slogan atanlarla, terörist başına özgürlük isteyenlerle aynı safta durmakta bir sakınca görmeyen, 'Öcalan’ın projesi' HDP ile bakanlık pazarlığı yapan Altılı Masa’ya hak ettiği cevabı büyük Türk milleti 14 Mayıs’ta verecektir.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreteri, İsmet Büyükataman, adaylarının, görüşmesine, ses çıkarmayan, ortaklara, tepki gösterdi, Cumhurbaşkanı adayı, MHP, 2023 seçimi
Yorumlar
Haber Yazılımı