MHP'li Yalçın: Siyasi Tarihin En Kirli Pazarlığını Yaptılar
Haber Detayı
20 Mart 2023 - Pazartesi 14:24 Bu haber 1897 kez okundu
 
MHP'li Yalçın: Siyasi Tarihin En Kirli Pazarlığını Yaptılar
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Halil İbrahim sofrası olarak tanımlanan Kırk Haramiler sofrasını Türk Milletinin 14 Mayıs'ta tekmeleyeceğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Yalçın: Siyasi Tarihin En Kirli Pazarlığını Yaptılar

Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü olan 18 Mart tarihinde Türk milletinin tepkisi üzerine gerçekleştiremediği HDP ile olan görüşmesini, eş Genel Başkanlardan Pervin Buldan ve Mithat Sancar ile bugün gerçekleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, siyasi tarihteki pazarlıkların en çirkini ve kirlisi olarak nitelendirdiği CHP-HDP görüşmesine ilişkin yaptığı açıklamada, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Halil İbrahim sofrası olarak tanımladığı Kırk Haramiler sofrasını Türk Milletinin 14 Mayıs'ta tekmeleyeceğini söyledi.

 

SİYASİ TARİHİMİZDEKİ PAZARLIKLARIN EN ÇİRKİNİ

 

Bugün siyasi tarihimizdeki pazarlıkların en çirkini, en kirlisi, en utanmazcası gerçekleşti. Zillet ittifakının cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu; PKK'nın siyasi kanadının ayağına gitti, eşiğine yüz sürüp cephane ve militan desteği istedi. Kılıçdaroğlu tarafından PKK'nın mazbatalı temsilcilerine verilen demokratik özerklik sözleri tekrarlandı. Bununla da yetinilmedi, bölücübaşına özgürlük ve Kandil piyonlarına da bakanlık teklifinde bulunuldu.

 

TÜRK MİLLETİ KIRK HARAMİLER SOFRASINI 14 MAYIS'TA TEKMELEYECEK

 

Milletimiz; iktidar uğruna ayı ile yatağa girmeyi, katiller ve hainler güruhuyla sofraya oturmayı, ülkenin güvenlik ve esenliğini terör örgütünün siyasi acentesine teslim etmeyi göze alan bir "sorumsuz" cumhurbaşkanı adayının girişimlerini ibretle takip ediyor. Kemal Bey'in kurduğu masa, Halil İbrahim sofrası filan değil; aç sırtlanlar, Ali Cengizler, Kırk Haramiler sofrası... Bu mezbele menülü sofraya tekmeyi, 14 Mayıs'ta milletimiz koyacak.

 

Resim

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Semih Yalçın, muhalif buluşma, sert tepki, siyasi tarihin, en kirli, pazarlığı gerçekleşti, Kırk Haramiler, sofrası, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı