Sağlık Bakanı Koca'dan MHP Lideri Bahçeli'ye Teşekkür
Haber Detayı
15 Ocak 2021 - Cuma 14:49 Bu haber 2378 kez okundu
 
Sağlık Bakanı Koca'dan MHP Lideri Bahçeli'ye Teşekkür
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye teşekkür etti.
SİYASET Haberi
Sağlık Bakanı Koca'dan MHP Lideri Bahçeli'ye Teşekkür

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, devlet politikalarına her zaman destek veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin coronavirüs aşısı proğramına da destek verdiğini belirterek teşekkür ettiğini açıkladı.

 

BAKAN KOCA'DAN MHP LİDERİ BAHÇELİ'YE TEŞEKKÜR AÇIKLAMASI

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, ''Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’nın daveti üzerine, başarıyla devam eden aşı programımız dahilinde ben de covid-19 virüsü aşımı yaptırdım. İnşallah bu salgından el birliği ile çok yakın zamanda kurtulacağımızı ümit ediyor, tüm halkımızı da aşı olmaya davet ediyorum.'' sözlerinin yer aldığı açıklamasını sosyal medya hesabından paylaşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yaptığı açıklamada, ''Sayın Devlet Bahçeli’ye devlet politikaları söz konusu olduğunda gösterdiği hassasiyetin bir parçası olarak aşı programına olan destek ve katkıları sebebiyle çok teşekkür ederim. Salgınla mücadeleyi birlikte kazanacağız.'' dedi.

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, Sağlık Bakanı, Fahrettin Koca, Covid 19 aşısı, aşı teşekkürü, coronavirüs aşısı, devlet politikasına destek, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı