MHP'li Bünyamin Avcı: Başımızı Eğmeden Dik Duracağız
Haber Detayı
03 Mayıs 2022 - Salı 13:32 Bu haber 2323 kez okundu
 
MHP'li Bünyamin Avcı: Başımızı Eğmeden Dik Duracağız
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, başını eğmeyip dik durmaya devam eden Türk milliyetçilerinin sancağı dalgalandırmaya devam edeceğini söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Bünyamin Avcı: Başımızı Eğmeden Dik Duracağız

Ramazan Bayramı ve 3 Mayıs Milliyetçiler günü nedeniyle açıklamalarda bulunan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Adana'ya Şehit ateşi düştüğünden dolayı Ramazan Bayramını buruk bir şekilde idrak ettiklerini belirterek, baskılara ve zulümlere karşı verdiği mücadelede başını eğmeyip dik durmaya devam eden Türk milliyetçilerinin sancağı dalgalandırmaya devam edeceğini söyledi.

 

BAŞKAN AVCI’DAN 3 MAYIS MESAJI...

 

3 Mayıs Milliyetçiler günü nedeniyle yaptığı açıklamada, en büyük Türk milliyetçisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatından sonra devlet yönetiminde başlayan yozlaşma döneminde 3 Mayıs 1944 tarihi ile hafızalara kazınan, Türk milliyetçilerine yönelik baskıların, zulümlerin ve buna karşı verilen mücadelenin Başbuğ Alparslan Türkeş, Nihal Atsız ve tüm kahramanlarını rahmetle, minnetle, saygıyla andığını ifade eden MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, "Her ülke sahip olduğu milli ve manevi değerlerini yaşar ve milliyetçilik ile ayakta durur, geleceğe böyle yürür. Dilde, fikirde, işte, acıda, sevinçte, inançta; mazi ve ülküde birlik, Türk milliyetçiliğinin muhtevasında yer bulan değerler bütünüdür." dedi.

 

MHP TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİ SANCAĞINI DALGALANDIRMAYA DEVAM EDECEK

 

İhanet ve husumet çevrelerinin MHP ve Lider Devlet Bahçeli'yi hedef almasındaki esas nedenlere dikkat çeken MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''İfade etmek gerekir ki Türk milliyetçiliği, milli birliğimizin, milli bekamızın ve kardeşliğimizin çimentosu; her türlü ihanet ve husumetin ise önündeki aşılmaz kaledir. Ülkücü-Milliyetçi Hareket'in ve onun Lideri Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin sürekli hedef alınması da bu yüzdendir. Sayın Genel Başkanımızın ifadesiyle, Anıtkabir ile Kocatepe arasına çekilmiş çelikten bir halat olan MHP, milli ve manevi değerlerimizi savunmaya, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş harcı olan Türk milliyetçiliği sancağını dalgalandırmaya devam edecektir." dedi. 

 

RAMAZAN BAYRAMINI BURUK İDRAK EDİYORUZ

 

Adana'ya Şehit ateşi düştüğünden dolayı Ramazan Bayramını buruk bir şekilde idrak ettiklerini ifade eden MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, "Terörle mücadelede özellikle ramazan ayının son günlerinde ikisi Adanalı hemşehrimiz olmak üzere farklı illerimizden kahramanlarımızı şehit verdik. Bu yüzden bayramı buruk idrak ediyoruz ama düşmanlarımızı sevindirmeyeceğiz, başımızı eğmeyeceğiz, dik durmaya devam edeceğiz. Başta Şehitlerimizin kıymetli aileleri olmak üzere değerli hemşehrilerimin, saygıdeğer vatandaşlarımızın bayramlarını kutluyor; Rabbimizden, kardeşlik bağlarıyla kenetlenmiş olarak, birlik, dirlik, esenlik içinde daha nice bayramlara hep birlikte erişmeyi diliyorum." dedi.

 

Açıklama yok.

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, Ramazan Bayramı, 3 Mayıs Milliyetçiler günü, baş eğmeden, dik duracağız, sancağı biz, dalgalandıracağız, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı