MHP'li Özel'den Öksüz ve Yetimlere Bayram Hediyesi
Haber Detayı
02 Mayıs 2022 - Pazartesi 02:14 Bu haber 2937 kez okundu
 
MHP'li Özel'den Öksüz ve Yetimlere Bayram Hediyesi
MHP Esenler İlçe Başkanı Hakan Özel, Ramazan Bayramında Öksüz ve Yetim çocuklara sahip çıkarak bayram hediyesi dağıttı.
MHP Haberi
MHP'li Özel'den Öksüz ve Yetimlere Bayram Hediyesi

Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı ve alışveriş kartı  dağıtarak, kimsesizlerin kimi ihtiyacı olana yardım eden el olmaya devam eden MHP Esenler İlçe Başkanı Hakan Özel, Ramazan Bayramında da Öksüz ve Yetim çocuklara bayram hediyesi sunarak, yardımlaşma örneği sergiledi.

 

BAŞKAN ÖZEL: GAYEMİZ ÖKSÜZ VE YETİMLERİ UNUTTURMAMAKTIR

 

Ramazan Bayramında Öksüz ve Yetim çocuklara yardımcı olmak adına düzenlediği etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan MHP Esenler İlçe Başkanı Hakan Özel, ''MHP Esenler İlçe Başkanlığı Olarak 'Yetim Gülerse Dünya Güler' düsturuyla. Biz birbirimize emanetiz. Biz bize yeteriz anlayışıyla Öksüz ve Yetim çocuklarımızla bayramlaşıyoruz. Türk’ün töresin de yüce dinimiz İslam’da da yardımlaşmak vardır. Özellikle de yetimlere karşı hassas davranmak onlara yetim olduğunu hissettirmeden sahip çıkmak; kendisi de yetim olan alemlere rahmet Peygamberimizin (s.a.s) 'Kim bir yetimin başını Allah rızası için okşarsa, elinin değdiği her kıl için kendisine sevap verilir' hadisi ve 'Allah’a ibadet edin ve O’na hiçbir şeyi ortak koşmayın. Ana babaya, akrabaya, yetimlere iyi davranın.' (Nisa-36) aletiyle de üstümüze farz kılınmıştır. Bu yaptığımız faliyetler de bir olma, iri olma, diri olma yolunda kaynaşmamıza vesile olacak ibadettir nitekim ayetle de sabittir. Gayretimiz ve gayemiz yetimleri unutmamak ve unutturmamaktır.'' dedi.

 

YARDIMLARIMIZ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTI. ŞİMDİ GAYEMİZ ÖKSÜZ VE YETİMLERİ SEVİNDİRMEK

 

Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi ailelere yardımcı olduktan sonra Bayram günlerinde de Öksüz ve Yetim çocukları sevindirmenin önemine dikkat çeken MHP Esenler İlçe Başkanı Hakan Özel, ''MHP Esenler olarak Ramazan boyunca yardımlarımız değerli dava arkadaşlarımız ve hayırsever Esenlerlilerle birlikte bazı ihtiyaç sahibi ailelere ulaştı, Bayramda da yetimlere ulaşmak için mücadele edeceğiz. Bu vesileyle Rabbim tutmuş olduğumuz oruçları kabul etsin, Ramazan bayramınızı en içten dileklerimle kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim. Varlığını Türk varlığına armağan edenler var olduğu sürece önümüzde aşılmayacak hiçbir engel yoktur.'' dedi.

 

Açıklama yok.

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Esenler İlçe Başkanı, Hakan Özel, Ramazan Bayramı, Öksüz ve Yetim, çocuklar, sahip çıkarak, bayram hediyesi, dağıttı, Ramazan Bayramı, MHP, İstanbul
Yorumlar
Haber Yazılımı