MHP Heyetinden Altı Siyasi Parti İle Bayramlaşma
Haber Detayı
03 Mayıs 2022 - Salı 15:52 Bu haber 2500 kez okundu
 
MHP Heyetinden Altı Siyasi Parti İle Bayramlaşma
MHP Heyeti, Kurban Bayramında altı siyasi parti ile video konferans yöntemiyle bayramlaştı.
MHP Haberi
MHP Heyetinden Altı Siyasi Parti İle Bayramlaşma

Son iki yılda olduğu gibi Koronavirüs salgını sürecinin etkisi azalmasına rağmen bu yıl da alınan tedbirler gereği siyasi partilerle normal bayramlaşma proğramı yapamayan MHP Genel Merkezi, MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, MHP MYK Üyesi Fatih Çetinkaya ve MHP MYK Üyesi Turan Şahin'den oluşan bir heyet aracılığıyla, Demokratik Sol Parti, Adalet ve Kalkınma Partisi, Büyük Birlik Partisi, Yeniden Refah Partisi, Saadet Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi ile video konferans yöntemiyle bayramlaştı. 

 

MHP HEYETİ İLE DSP HEYETİNİN BAYRAMLAŞMASI

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, MHP MYK Üyesi Fatih Çetinkaya ve MHP MYK Üyesi Turan Şahin'den oluşan MHP Heyeti, DSP Genel Başkan Yardımcısı Dilara Tambova'nın başkanlığındaki DSP heyetiyle Ramazan Bayramının ilk bayramlaşmasını saat: 09.00'da video konferans yöntemiyle gerçekleştirdi.

 

MHP HEYETİ İLE AK PARTİ HEYETİNİN BAYRAMLAŞMASI

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, MHP MYK Üyesi Fatih Çetinkaya ve MHP MYK Üyesi Turan Şahin'den oluşan MHP Heyeti, Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin, Kadın Kolları MYK Üyesi Ayten Aydın ile Gençlik Kolları MKYK üyesi Osman Ertuğrul Yörük'ten oluşan Ak Parti heyetiyle Ramazan Bayramının ikinci  bayramlaşmasını saat: 09.50'de video konferans yöntemiyle gerçekleştirdi.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti ailesinin Ramazan Bayramını kutlayan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, her alanı olumsuz etkileyen Koronavirüs salgını sürecinde Teşkilatlarla ağırlıklı olarak dijital mecrayı kullanarak bir araya gelirken Eylül ayından itibaren yüz yüze görüşmelerin sıklaştığını belirterek, ''Cumhur İttifakı olarak son seçim verilerini esas alarak üzerine düşülmesi gereken ilçeleri önceleyerek çalıştık. Genel Merkez'in ve Teşkilatların organize ettiği toplantılarda başarılı sonuçlar elde ettik. MHP'nin parti içi çalışmalarında ve Ülkü Ocakları'nın verdiği kurslarda, dijitalleşme, Metaverse ve yapay zeka konularında önemli çalışmalar yaptık.'' dedi.

 

Türkiye'nin beka meselesine MHP'nin bakış açısı konusunda değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, ''Toprak bütünlüğünün korunması, bekanın en temel olmazsa olmazıdır. Ancak MHP'nin bekadan kastı, sadece toprak bütünlüğünü korumak olmayıp, geçmişten tarihimizde olduğu gibi dünyaya huzur, barış ve güvenlik getirmektir. Mesele sadece fiziki ölçülerde değil, bir bakış açısıyla ilgilidir. Bu anlamda gençlerimizin yaptığı çalışmalar son derece önemlidir. Çünkü MHP'nin nihai hedefi; dünyaya huzur, barış ve güvenlik getirmektir." dedi.

 

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin, ''Ak Parti olarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve tüm MHP'lilerin Ramazan Bayramı'nı kutluyoruz. Son 2 yıldır pandemi nedeniyle parti teşkilatlarında farklı bir çalışma modeli uygularken, Ramazan ayında eski modelimize yeniden dönme imkanımız oldu. Teşkilatlarımız çok özlemiş, vatandaşımız da bizi özlemiş onu fark ediyoruz. 2023'te yapılacak seçimlere bir yıllık bir süreç var. Adaylık süreçlerini çıkardığımızda tempolu çalışacağımız seçim atmosferi dışında 6 aylık sürecimiz var. Biz de MHP gibi Cumhur İttifakı adına her anımızı en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Bayram sonrasında yaptığımız planlamalar çerçevesinde daha yoğun çalışmalar yapacağız.'' dedi.

 

MHP HEYETİ İLE BBP HEYETİNİN BAYRAMLAŞMASI

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, MHP MYK Üyesi Fatih Çetinkaya ve MHP MYK Üyesi Turan Şahin'den oluşan MHP Heyeti, BBP Genel Sekreter Üzeyir Tunç, MKYK üyesi Halil Yıldırım ve Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Didem Çelikarslan'dan oluşan BBP Heyetiyle Ramazan Bayramının üçüncü bayramlaşmasını saat: 10.10'da video konferans yöntemiyle gerçekleştirdi.

 

MHP HEYETİ İLE YENİDEN RP HEYETİ BAYRAMLAŞMASI

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, MHP MYK Üyesi Fatih Çetinkaya ve MHP MYK Üyesi Turan Şahin'den oluşan MHP Heyeti, Yeniden RP Genel Başkan Yardımcısı M. Fatih Öztek, Teşkilat Başkan Yardımcısı Yahya Coşkunsu, Kadın Kolları Ekonomik ve Sosyal İşler Başkanı Aynur Yangaz ile Gençlik Kolları Başkanı İrfan İnceoğlu'ndan oluşan Yeniden RP Heyetiyle Ramazan Bayramının dördüncü bayramlaşmasını saat: 10.35'de video konferans yöntemiyle gerçekleştirdi.

 

MHP HEYETİ İLE SP HEYETİNİN BAYRAMLAŞMASI

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, MHP MYK Üyesi Fatih Çetinkaya ve MHP MYK Üyesi Turan Şahin'den oluşan MHP Heyeti, SP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya'nın başkanlığındaki SP Heyetiyle Ramazan Bayramının beşinci bayramlaşmasını saat: 11.30'da video konferans yöntemiyle gerçekleştirdi.

 

MHP HEYETİ İLE CHP HEYETİNİN BAYRAMLAŞMASI

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, MHP MYK Üyesi Fatih Çetinkaya ve MHP MYK Üyesi Turan Şahin'den oluşan MHP Heyeti, CHP PM Üyesi ve Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka'nın başkanlığında oluşan CHP Heyetiyle Ramazan Bayramının altıncı bayramlaşmasını saat: 12.10'da video konferans yöntemiyle gerçekleştirdi.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP ailesinin Ramazan Bayramını kutlayan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, dijitalleşme ve spor konularının konuşulduğu bayramlaşmada, ''Bir çok konuda artıları olan Dijitalleşmenin bazı tehdit ve risklerine yönelik ciddi çalışmalar yapılıyor. Özellikle metaverse konularında güzel kampanyalar başlattı bizimkiler. Güzel şeyler bunlar. Bu tür çalışmaları tüm partilerimizin gençlik kollarında görmek gerçekten gelecek açısından bakıldığında umutlandırıyor. Bunlar birçok siyasi görüş ve düşünceden insanı bir araya getiriyor. Önemli olan bunları ayrışmadan, kavgalaştırmadan ortak menfaatlerde Türk milletinin bekası anlamında tutabilmektir. Süper Lig'e yükselen Ankaragücü ve Süper Lig 2021-2022 Sezonu Şampiyonu Trabzonspor'u tebrik ediyoruz.'' dedi.

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve tüm MHP'lilerin Ramazan Bayramını kutlayan CHP PM Üyesi ve Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, bayramlaşmada yaptığı açıklamada, "Çocukların yüzünün güldüğü, büyüklerle küçüklerin ulaşım maliyetini düşünmeksizin kavuşabildiği, herkesin refah, huzur içinde yaşadığı Türkiye, dünya özlemiyle iyi bayramlar diliyoruz." dedi.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Mevlüt Karakaya, Fatih Çetinkaya, Turan Şahin, Ramazan Bayramı, bayramlaşma, video konferans, yöntemi, MHP, siyasi partiler
Yorumlar
Haber Yazılımı