MHP'li Bulut: Ülkücüleri Allah Korumuş
Haber Detayı
18 Mayıs 2020 - Pazartesi 03:58 Bu haber 2224 kez okundu
 
MHP'li Bulut: Ülkücüleri Allah Korumuş
MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, Cenab-ı Allah'ın Sosyalist paradigma değişikliğinden Ülkücüleri koruduğunu söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Bulut: Ülkücüleri Allah Korumuş

MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, Sosyalist ve Kominist görüşlü Tiyatrocu Emre Kınay'ın İyi Parti'deki adaylık süreciyle ilgili itiraflarını değerlendirdiği açıklamasında, Emre Kınay gibi uyduruk Sosyalistlerin çok olduğunu ve MHP'de paradigma değişikliği isteyenlerin MHP'yi ele geçirme operasyonlarından Ülkücüleri Cenab-ı Allah'ın koruduğunu söyledi. 

 

EMRE KINAY GİBİ UYDURUK SOSYALİSTLER MUALESEF ÇOK

 

MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Emre Kınay gibi uyduruk Sosyalistlerin çok olduğunu belirterek, ''Emre Kınay gibi uyduruk sosyalist maalesef çok! Milliyetsizim, Haysiyetsizim, Nesilsiz, Ülkesiz, Edepsiz ve Töresizim demenin kibar hali 'Ben Sosyalistim' demek oldu. Bunların fikir dedikleri, Kendi milletine düşman, Düşman milletlere hayran zibidi takımının lakırtısıdır.'' dedi.

 

CENAB-I ALLAH ÜLKÜCÜLERİ SOSYALİST PARADİGMA DEĞİŞİKLİĞİNDEN KORUMUŞ

 

MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, Cenab-ı Allah'ın paradigma değişikliğinden Ülkücüleri koruduğunu belirterek, ''Vaktiyle Meral Hanım MHP Genel Başkan Adayı olduğunda 'MHP'de paradigmaları değiştireceğiz' demişti. Paradigma değişikliği dediği şey, 'Ben Sosyalistim, seçilirsem Milliyetçileri kapıdan içeri koymam' diyen bir arızalıyı aday yapacak kadar savrulmakmış. Allah ülkücüleri korumuş.'' dedi.

 

SOSYALİST TİYATROCU EMRE KINAY NE DEMİŞTİ ?

 

Tiyatrocu Emre Kınay, katıldığı bir proğramda İyi Parti Liderinden kendisine Kadıköy Belediye Başkan adaylığı teklifi geldiğinde ''Ben Kominist ve Sosyalist birisiyim. Kazandığımda kapıma bir tane Milliyetçi gelirse hakaret eder kovarım. Bunu kabul ediyorsanız adayınız olurum.'' cevabını verdiğinde, İyi Parti'den ''Bunları biliyoruz ve adayımız olmanızı istiyoruz.'' denildiğini açıkladı.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Bulut:, Ülkücüleri, Allah, Korumuş,
Yorumlar
Haber Yazılımı