MHP'li Bülbül: MHP Tertip Yapmaz Tuzak Kurmaz
Haber Detayı
03 Haziran 2020 - Çarşamba 10:22 Bu haber 2711 kez okundu
 
MHP'li Bülbül: MHP Tertip Yapmaz Tuzak Kurmaz
MHP Grup Başkanvekili Levent Bülbül, MHP'nin hiç bir zaman Türk milletine karşı tertip yapmadığını ve tuzak kurmadığını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Bülbül: MHP Tertip Yapmaz Tuzak Kurmaz

MHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin seçim tekliflerini tuzak olarak nitelendirmesine tepki göstererek, MHP'nin hiçbir zaman milli menfaatlerin önünde başka bir menfaat tanımadığını ve tuzak kurmadığını söyledi.

 

MHP TÜRK MİLLETİNE KARŞI TERTİP YAPMAZ TUZAK KURMAZ

 

MHP Grup Başkanvekili Levent Bülbül, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Türk milletine karşı kurulan tuzakları bozmakla bilinen MHP Lideri Bahçeli'yi tuzak kurmakla itham edenlere tepki göstererek, ''Liderimiz Devlet Bahçeli hakkında, haksız ve çirkin ithamda bulunan CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, partisinin çirkef siyasetine devam etmektedir. CHP'li Altay; Liderimizin 2002 ve 2018 yıllarındaki erken seçim tekliflerini kirli tertip, ayıplı bir tuzak olarak nitelemiştir. Tarih ve Yüce Türk Milleti bilmektedir ki; MHP hiçbir zaman milli menfaatlerin önünde başka bir menfaat tanımamış, tertip yapmamış, tuzak kurmamıştır! Bilinmelidir ki; Devlete ve millete tuzak kuranlarla, milletin kanına girenlerle fikir ve hedef birlikteliği içerisinde olan CHP yönetimi bugün de, yarın da MHP'den müstehak olduğu muameleyi görmeye devam edecektir.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Grup Başkanvekili Levent Bülbül, Muhammed Levent Bülbül, MHP, MHP Haberleri, Türk Milletine tuzak, tertip ve tuzak
Yorumlar
Haber Yazılımı