Ak Parti İmamoğlu İlçe Başkanı Aydınoğlu'ndan Ziyaretler
Haber Detayı
02 Haziran 2020 - Salı 22:37 Bu haber 4395 kez okundu
 
Ak Parti İmamoğlu İlçe Başkanı Aydınoğlu'ndan Ziyaretler
Ak Parti İmamoğlu İlçe Başkanı Murat Aydınoğlu, İmamoğlu'na yapılan yatırımların hızlandırılmasıyla ilgili toplantılara katıldı.
ADANA HABERLERİ Haberi
Ak Parti İmamoğlu İlçe Başkanı Aydınoğlu'ndan Ziyaretler

Ak Parti İmamoğlu İlçe Başkanı Murat Aydınoğlu, beraberinde Ak Parti İmamoğlu İlçe Başkan Yardımcısı İlyas Kaya ve Ak Parti İmamoğlu Belediye Meclis Üyesi İbrahim Demiryürek ile birlikte, İmamoğlu İlçesi'ne yapılan yatırımların hızlandırılmasıyla ilgili DSİ 6. Bölge Müdür Yardımcısı Cengizhan Kılıçaslan ve Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşpak'ı ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

 

YEDİGÖZE İMAMOĞLU SULAMA PROJESİ'NİN HIZLANDIRILMASI

 

Ak Parti İmamoğlu İlçe Başkanı Murat Aydınoğlu, yapımı devam eden Yedigöze İmamoğlu Sulama Projesi'nin hızlandırılmasıyla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''DSİ 6. Bölge Müdür Yardımcısı Sayın Cengizhan Kılıçaslan'ı ziyaret edip, Bölgemizin 50 yıllık özlemi olan Yedigöze Sulama Projemizin hızlandırılması ve yeni çıkarılan ek proje hakkında istişareler bulunduk. Nezaketinden dolayı teşekkür ediyoruz.'' dedi.

 

İMAMOĞLU GENÇLİK VE SPOR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ'NE ÖDENEK 

 

Ak Parti İmamoğlu İlçe Başkanı Murat Aydınoğlu, İmamoğlu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün ihtiyacı olan ödeneğin çıkarılmasıyla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Adana Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Abdulkadir Ataşpak'ı ziyaret edip, Gençlik ve Spor Bakanlığından İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğüne 1 milyon 200 TL ödenek çıkarttık. İlgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyoruz.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ak Parti İmamoğlu İlçe Başkanı Murat Aydınoğlu, İlyas Kaya, İbrahim Demiryürek, İmamoğlu na yatırım, İmamoğlu Haberleri, Adana Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı