MHP'li Bülbül'den MHP Kadro İstedi İddiasına Cevap
Haber Detayı
04 Haziran 2021 - Cuma 10:45 Bu haber 2589 kez okundu
 
MHP'li Bülbül'den MHP Kadro İstedi İddiasına Cevap
MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül, MHP'nin Ak Parti'li Bakanlardan kadro istediğine yönelik iddialara son noktayı koydu.
MHP Haberi
MHP'li Bülbül'den MHP Kadro İstedi İddiasına Cevap

Cumhur İttifakı'na fitne sokmak için, MHP'nin Ak Parti'li Bakanlardan kadro istediğine yönelik iddialarda bulunup Atatürk üzerinden MHP'yi hedef alan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e tepki gösteren MHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül, Ak Parti ile MHP arasına nifak sokmak isteyen Özgür Özel'in iddialarını ispatlamakla mükellef olduğunu belirterek, Atatürkçü ve Ulusalcı milletvekillerini tasfiye edip terör örgütlerine yoldaş, Türk düşmanlarına arkadaş olanların Atatürkçülükten bahsedemeyeceğini söyledi.

 

MHP VE CUMHUR İTTİFAKI'NA YÖNELİK SÖZLERİYLE PROVOKASYON YAPTI

 

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel düzenlemiş olduğu basın toplantısında Genel Başkanımıza, Partimize ve Cumhur İttifakı'na yönelik haksız itham ve iftiralarda bulunmuştur. CHP'li Özel yalanda, iftirada sınır tanımaz hale gelmiş, İşkembe-i Kübra’dan salladıklarıyla iblisliğe soyunmuştur. CHP'li Özel'in MHP'ye ve Cumhur İttifakı'na dair söylediklerine baktığımızda maksadının provokasyon olduğu açıkça anlaşılmaktadır. 

 

Resim

 

BOŞ ATIP DOLU TUTMAYA ÇALIŞACAĞINA İDDİALARINI İSPATLA

 

Özgür Özel boş atıp dolu tutmaya çalışma! Böyle önemli bilgilere sahipsen ve hedefin Cumhur İttifakı ise çık adam gibi bu iddialarını açıklığa kavuştur. Şerefli ol! Eğer çıkıp bu iddialarını delillendiremezsen bil ki; Müfterisin, şeref yoksunusun. Öyle yağma yok! Bir basın toplantısında çıkacaksın “Bakansız, Makamsız küçük ortak” diyerek MHP’yi provoke etmeye çalışacaksın. Dünkü basın toplantısında da çıkıp, Cumhurbaşkanının kendi kararlarıyla daire başkanı dahi atayamadığını, bütün devlet kadrolarını MHP’nin tehditle istediğini söyleyip, AK Parti’yi provoke etmeye çalışacaksın. Bu köyün kurnazı sen misin?

 

TÜRK MİLLETİ İFTİRALAR ÜZERİNE KURDUĞUNUZ KİRLİ SİYASETİ YUTMAYACAK

 

Her şeye tek adam karar veriyor” diye yeri göğü inleteceksin, sonra da çıkıp, “Daire başkanı dahi atayamayan bir Cumhurbaşkanı var” diyeceksin. Özgür Özel sen nasıl bir modelsin? Ama yemezler! Tezgâh bellidir. Zillet böyle bir şeydir. Türk Milleti sizlerin iftiralar üzerine kurduğunuz kirli siyasetinizi yutmayacaktır. CHP’li Özel bir de Atatürk konusunda MHP’nin Timsah gözyaşı döktüğünü söylemiş, halt etmiş! Gayri milli siyaseti ile terör örgütlerinin ve Türkiye düşmanlarının iştahını kabartan CHP ve onun yöneticilerinin Atatürk’ün adı geçtiği yerde yerin dibine girmeleri gerekmektedir.

 

ATATÜRKÇÜ VE ULUSALCI MİLLETVEKİLLERİNİ TASFİYENİZ ATATÜRK DÜŞMANLIĞINIZI TEYİT ETTİ

 

Türk Milletine düşman, Türkiye’ye düşman ne kadar yapı varsa hepsiyle kanka olan CHP yönetimi bugün Atatürkçülükle değil Atatürk düşmanlığı ile anılmaktadır. Bu konuda partiden tasfiye ettikleri Atatürkçü ve Ulusalcı milletvekillerinin beyanları bile tek başına CHP’nin Atatürk düşmanlığını teyit etmektedir. Türkiye’de Atatürk’e en samimi bir şekilde sahip çıkan partilerin başında MHP gelmektedir. MHP lafla değil, şuurla Atatürk’ü sevmekte ve anlamaktadır. MHP’nin Atatürk sevgisinde ikiyüzlülük ve riyakârlık bulunmamaktadır. Buna karşılık CHP tamamen ikiyüzlü ve riyakâr bir şekilde Atatürk’e her gün mecliste kin kusan HDP ile beraber Türkiye’yi yönetme hayalleri kurmaktadır.

 

TERÖR ÖRGÜTÜNE YOLDAŞ, TÜRK DÜŞMANLARIYLA ARKADAŞ OLDUNUZ

 

“Daha durun Apo’nun heykelini dikeceğiz, heykelini” diye meydanlarda yırtınan Demirtaş’ın yargılandığı davalar onun şeref madalyasıdır diyen CHP, bebek katillerinin heykeltıraşlığına soyunmuştur. Bugün karşımızdaki CHP yönetimi Beyaz Saray'a dilenci, terör örgütlerine yoldaş, Türk düşmanları ile arkadaş olmuştur. Böyle bir anlayışla CHP yönetimi adeta habis bir Ur gibi ülkemize musallat olmuştur. Ancak Türk Milleti ve Cumhur İttifakı, bu habis Ur’un bünyeye yayılmasına dün olduğu gibi bugün de fırsat vermeyecektir.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Grup Başkanvekili, Muhammed Levent Bülbül, MHP ve Ak Parti, Bakanlardan kadro istedi, iddiaları, ispata davet, Atatürkçülük, yoldaşlık, arkadaş, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı