MHP'li Çetinkaya'dan İyi Parti'li Bahadır Erdem'e Soru
Haber Detayı
03 Haziran 2021 - Perşembe 19:22 Bu haber 3314 kez okundu
 
MHP'li Çetinkaya'dan İyi Parti'li Bahadır Erdem'e Soru
MHP MYK Üyesi Fatih Çetinkaya, MHP'yi hedef alan İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem'e tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Çetinkaya'dan İyi Parti'li Bahadır Erdem'e Soru

Cumhur İttifakı'na fitne sokmak için Atatürk üzerinden MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi hedef alan İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem'e tepki gösteren MHP MYK Üyesi Fatih Çetinkaya, ''İnsan sevdiğinin özüdür'' sözünden yola çıkıldığında Türk milliyetçilerinin özünü Atatürk teşkil ederken, Bahadır Erdem'in özünü HDP ile kahvaltı planı yapan Meral Akşener'in teşkil ettiğini söyledi.

 

İYİ PARTİ'Lİ BAHADIR ERDEM MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ HAKKINDA NE DEDİ?

 

Anayasa'dan Atatürk'ü çıkarma çalışmalarının odağında olduklarını unutarak, Cumhur İttifakı'na fitne sokmak için Atatürk üzerinden MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi hedef alan İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Yıllardır Atatürk’e yapılan bütün hakaretlere sessiz kalan Sayın Devlet Bahçeli’nin, Ayasofya’daki saygısızlığa ancak bugün verebildiği haklı tepki fazlasıyla manidar! Bu tepki, AKP mafya ilişkisiyle ortaya dökülen rezilliğin, Cumhur İttifakı’nda çatlağa neden olduğunun göstergesidir!'' dedi.

 

MHP'Lİ FATİH ÇETİNKAYA'DAN BAHADIR ERDEM'E CEVAP

 

Mustafa Kemal Atatürk üzerinden MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi hedef alan İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem'e tepki gösteren MHP MYK Üyesi Fatih Çetinkaya, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, '''Türk insanını sevmek Atatürk’ün özünü teşkil eder' diye söyler değerli bir aydınımız. Milliyetçi Hareket Partisi Lideriyle ve dava arkadaşları ile Atatürk’ün izindedir. Her zaman da Atatürk’e karşı yapılan saygısızlıklara karşılık verir. İşte Biz Türk Milliyetçisiyiz. Atatürk’ün özüyüz. Peki sen kimsin Bahadır Erdem? HDP’li ile kahvaltı planı yapan bir genel başkanın yardımcısı mı? Dolayısıyla sende kimleri seviyorsan onların özüsün. Hepsi bu kadar işte. Hali bahtı karadır Bahadır.'' dedi.

 

Resim

 


 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP MYK Üyesi, Fatih Çetinkaya, Atatürk üzerinden, MHPyi hedef alanlara, zor soru, insan sevdiğinin özü, sen kimin özüsün, MHP, Ayasofya imamı, siyaset
Yorumlar
Haber Yazılımı