MHP'li Belediye Başkanları Karataş'ta Buluştu
Haber Detayı
25 Mart 2021 - Perşembe 09:40 Bu haber 6519 kez okundu
 
MHP'li Belediye Başkanları Karataş'ta Buluştu
MHP'li Belediye Başkanları, Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz'un ev sahipliğinde Karataş'ta bir araya geldi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Belediye Başkanları Karataş'ta Buluştu

Adana'da bulunan Mahalli İdareler İş Veren Sendikası Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Belediye Başkanları, Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz’un ev sahipliğinde Karataş'ta bir araya geldi. 

 

MHP'Lİ BAŞKANLAR SARIÇAM'DAN SONRA KARATAŞ'TA BULUŞTU

 

Sarıçam Belediye Başkanlığının ev sahipliğinde gerçekleşen Mahalli İdareler İş Veren Sendikası Genişletilmiş Yönetim Kurulu Programı kapsamında Adana’ya gelen Belediye Başkanları, Karaisalı İlçesi ziyareti sonrası Karataş Belediyesi'ni ziyaret ederek Kumluk ve Tabiat Parkında yer alan Şahin Tepesi Restoran da bir araya geldiler. Karataş'ta ağırlanan Belediye Başkanlarına, Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz Karataşlı kadınları desteklemek ve ürünlerini daha fazla kişilere ulaştırmak için Karataş Belediyesi tarafından kurulan Karataş Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi'nin ürünlerini hediye etti.  

 

TOPLANTILARIN BİRLİK BERABERLİK İÇERİSİNDE HİZMETİN HALKA ULAŞMASI AÇISINDAN ÖNEMİ

 

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, gerçekleştirilen programda yaptığı konuşmada, ''Sendika temsilcisi Belediye Başkanlarımızın Adana ziyareti sırasında davetimiz üzerine bizleri kırmayarak onurlandırdılar. Ziyaretleri sırasında ayrıca bizlere takdim ettikleri yöresel ürünlerinden oluşan hediyeler için Başkanlarımıza teşekkürlerimizi sunarım. Birlik ve beraberlik içerisinde hizmetin halka ulaştırılmasını sağlamak üzere bu toplantıların önemli olduğunu düşünüyor, tüm belediye başkanlarımıza teşrifleri sebebi ile ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunuyorum.'' dedi.  

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHPli Belediye Başkanları, Karataş Belediye Başkanı, Necip Topuz, bir araya geldi, Mahalli idareler Sendikası, yöneticileri, Adana haberleri, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı