MHP'li Başkan Necip Topuz'dan Dayanışma Mesajı
Haber Detayı
01 Ağustos 2020 - Cumartesi 10:36 Bu haber 3692 kez okundu
 
MHP'li Başkan Necip Topuz'dan Dayanışma Mesajı
Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, tüm insanlığın yararına olacak şekilde herkesin hayatına yön vermesi gerektiğini söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Necip Topuz'dan Dayanışma Mesajı

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, Kurban Bayramı münasebetiyle yayınladığı mesajda, coronavirüs salgınının verdiği zararlar ve hayat şartlarının birlik beraberlik duygularını ön plana çıkardığını belirterek, Kurban Bayramının getirdiği bollukla dayanışma içerisinde olunması gerktiğini söyledi.

 

KURBAN İSLAM ALEMİ İÇİN MANEVİYAT BERABERLİK VE BOLLUKTUR

 

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, ''Dünyayı etkisi altına alan salgının verdiği zararlar ve hayat şartlarının salgın sebebi ile kısıtlanması, bizlere geçirdiğimiz süreçte birlik ve beraberlik duygularının ne kadar önemli olduğunu gösterdi. Salgın sürecinde olduğu gibi komşusu aç iken kendisi tok olan bir toplum ahlakından uzak tüm insanlığın yararına olacak şekilde hayatımıza yön vermemiz gerekmektedir. Kurban İslam âlemi için maneviyat, beraberlik ve bolluktur. Her bayramda olduğu gibi bu bayram da da bu günlere gelmemize vesile olan başta aile büyüklerimizin olmak üzere, tüm İslam âleminin bayramını tebrik ediyor, sevgi, saygı ve hoşgörü çerçevesinde huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.'' dedi. 
 
 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Karataş Belediye Başkanı, Necip Topuz, tüm insanlığın, Kurban Bayramı, dayanışma ruhu, Karataş Belediyesi, Adana Haberleri, MHP Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı