MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı'dan Birlik Mesajı
Haber Detayı
31 Temmuz 2020 - Cuma 22:17 Bu haber 6772 kez okundu
 
MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı'dan Birlik Mesajı
MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, Türkiye'nin her alanda mücadele verdiği bir dönemde Türk Milletinin bir olması gerektiğini söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı'dan Birlik Mesajı

MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, Türkiye'nin içeride ve dışarıda her alanda mücadele verdiğini belirterek, dayanışmanın arttığı bayram günlerinde Müslüman Türk Milleti olarak her zamankinden daha fazla birlik ve beraberlik içerisinde olunması gerektiğini söyledi.

 

BİR OLALIM, İRİ OLALIM, DİRİ OLALIM, HEP BİRLİKTE TÜRKİYE OLALIM

 

MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, ''Ülkemizin Irak, Suriye, ve Libya'da operasyonlar yaptığı, Doğu Akdeniz'de hakimiyet mücadelesi verdiği bir dönemde, Ermenistan'ın Azerbaycan Türklerine saldırdığı ve Çin'in Uygur Türklerine zulmünün sürdüğü bir dönemde, ibadete açılan Ayasofya Camisi'ne karşı dışarıdan ve içeriden nifak tohumlarının saçıldığı bir ortamda ve Coronavirüs salgınına karşı amansız bir mücadele verildiği bir süreçte, Müslüman Türk Milleti olarak her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız vardır. Bayramlar, vatandaşlarımızın birbirine yardım etmesine, kenetlenmesine, bir ve beraber olmasına vesile olan manevi iklimi sağlar. Bir olalım, iri olalım, diri olalım. Hep birlikte Türkiye olalım. Kurban Bayramımız Mübarek olsun.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Kozan İlçe Başkanı, Nihat Atlı, Bayram mesajı, Kurban Bayramı, Adana Haberleri, MHP Haberleri, Kurban Bayramı mesajı
Yorumlar
Haber Yazılımı