MHP İmamoğlu İlçe Başkanı Ağca'dan Kenetlenme Mesajı
Haber Detayı
31 Temmuz 2020 - Cuma 18:44 Bu haber 6548 kez okundu
 
MHP İmamoğlu İlçe Başkanı Ağca'dan Kenetlenme Mesajı
MHP İmamoğlu İlçe Başkanı Savaş Ağca, sosyal mesafeli kutlanan bayramın Türk Milletinin yardımlaşmasına ve kenetlenmesine engel olmaması gerektiğini söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP İmamoğlu İlçe Başkanı Ağca'dan Kenetlenme Mesajı

MHP İmamoğlu İlçe Başkanı Savaş Ağca, Kurban Bayramı münasebetiyle yaptığı açıklamada, coronavirüs salgını nedeniyle Kurban Bayramını geleneklere uygun bir şekilde kutlayamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, Müslüman Türk milletinin salgın belasını en kısa zamanda yenerek gelecek bayramları sağlıklı bir şekilde kutlayacağını inançlarının tam olduğunu söyledi.

 

SOSYAL MESAFEMİZİ KORUSAK DA BİRBİRİMİZE KENETLENMEMİZ GEREKEN BİR DÖNEMDEYİZ

 

MHP İmamoğlu İlçe Başkanı Savaş Ağca, ''Tüm dünyayı etkisi altına alan Coronavirüs salgını nedeniyle, Kurban Bayramını geleneklerimize uygun bir şekilde kutlayamamanın üzüntüsünü hep birlikte yaşıyoruz. Salgın nedeniyle birbirimizle kucaklaşıp uzun süre sohbet edemeyişimiz, birbirimizle olan kardeşliğimizi, yakınlığımızı, dostluğumuzu ve Ülküdaşlığımızı unutmamız anlamına gelmez. Salgın nedeniyle sosyal mesafemizi korusak da birbirimize daha fazla yardım ve dua ederek kenetlenmemiz gereken bir dönemdeyiz. Bayramlar, tam da bu duygularımızın arttığı mübarek günlerdir.'' dedi.

 

MÜBAREK KURBAN BAYRAMINIZI EN İÇTEN DUYGULARIMIZLA KUTLUYORUZ

 

MHP İmamoğlu İlçe Başkanı Savaş Ağca, ''Bayramlar, umutların yeniden yeşerdiği, azmin ve inancın her sorunun üstesinden gelmenin en temel yolu olduğuna dair kararlılıkların, bir kez daha kazanıldığı mana iklimleridir. Bu kararlılık ve azimle, Müslüman Türk milletimizin salgın belasını en kısa zamanda yeneceğine inancımız tamdır. Bayram günlerinde yüreklerinizin sevinçle dolmasını, umutlarınızın gerçeğe dönüşmesini ve ailenizle birlikte mutlu olmanızı diliyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, Mübarek Kurban Bayramınızı en içten duygularımla kutlar, ülkemiz ve milletimiz için yükselişe ve huzura vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan dilerim.'' dedi.

    

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İmamoğlu İlçe Başkanı, Savaş Ağca, Kurban Bayramı, yardımlaşma, kenetlenme, birlik olma, Adana Haberleri, MHP Haberleri, Bayram mesajı
Yorumlar
Haber Yazılımı