MHP'li Başkan Gökçe Yardım Kampanyasına Katıldı
Haber Detayı
31 Mart 2020 - Salı 18:33 Bu haber 2489 kez okundu
 
MHP'li Başkan Gökçe Yardım Kampanyasına Katıldı
Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, yardım kampanyalarını destekleyerek bir aylık maaşını bağışladı.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Gökçe Yardım Kampanyasına Katıldı

Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, coronavirüs salgınından dolayı eve kapanıp mağduriyet yaşayan vatandaşlarımız için Türkiye genelinde başlatılan yardım kampanyalarını destekleyerek, bir aylık maaşını Saimbeyli Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Grubu faaliyetlerinde kullanılmak üzere SYDV'na bağışladı. 65 yaş üstü vatandaşlarımızın gıda ihtiyaçlarını karşılayan Başkan Gökçe, salgına karşı dezenfektan çalışmalarına da devam ediyor.

 

YARDIM KAMPANYALARINI DESTEKLEYEREK BİR AYLIK MAAŞINI BAĞIŞLADI

 

Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Sayın Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu bağış kampanyasına, 5 maaş ile katkı sağlayan Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin izinde Saimbeyli Belediye Başkanı olarak Nisan ayı maaşımı Saimbeyli Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Grubu faaliyetlerinde kullanılmak üzere SYDV'na bağışlıyorum.'' dedi.

 

CORONAVİRÜS TEDBİRLERİ KAPSAMINDA YAPILAN ÇALIŞMALAR

 

Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, coronavirüs salgınına karşı mücadele çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada, ''Coronavirüs salgınının yayılmasını önlemek amacıyla camileri, sosyal tesisleri, okulları, parkları, kahvehaneleri ve ihtiyaç duyulan her yeri dezenfekte ettik. 65 yaş üstü vatandaşlarımız dışarıya çıkamadıkları için ihtiyaçlarını karşılayıp gıda malzemesi olan yardım kolilerini evlerine ulaştırdık. Ayrıca insanların eve kapanmasından dolayı tamamen sahipsiz kalan sokak hayvanlarına yiyecek bıraktık. Devletimizin uyguladığı kurallara harfiyen uyduğu için tüm hemşerilerimize teşekkür ediyor, sağlıklı günler diliyoruz.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Başkan, Gökçe, Yardım, Kampanyasına, Katıldı,
Yorumlar
Haber Yazılımı