MHP'li Başkan Çay Milli Dayanışma Kampanyasına Katıldı
Haber Detayı
31 Mart 2020 - Salı 16:23 Bu haber 2852 kez okundu
 
MHP'li Başkan Çay Milli Dayanışma Kampanyasına Katıldı
Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Milli Dayanışma Kampanyasına katılarak bir aylık maaşını bağışladığını açıkladı.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Çay Milli Dayanışma Kampanyasına Katıldı

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başlattığı ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin destek verdiği Milli Dayanışma Kampanyasına katılarak, bir aylık maaşını bağışladığını açıkladı. Başkan Çay, Belediye Başkanlığının üçüncü döneminin birinci yılını doldurmasıyla ilgili yaptığı açıklamada ise Pozantı halkına teşekkür etti.

 

MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASINA BİR AYLIK MAAŞINI BAĞIŞLADI

 

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu Milli Dayanışma Kampanyasına 5 maaşı ile katkı sunan saygıdeğer MHP Genel Başkanı Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyefendinin bu onurlu yaklaşımına ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız adına teşekkür ediyor, Pozantı Belediye Başkanı olarak ben de 1 aylık maaşım ile bu çağrıya destek oluyorum. Biz Bize Yeteriz Türkiyem. Haydi Sende Katıl.'' dedi.

 

BELEDİYE BAŞKANLIĞININ ÜÇÜNCÜ DÖNEM BİRİNCİ YILDÖNÜMÜ

 

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Belediye Başkanlığının üçüncü döneminin birinci yılını doldurmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, ''Bugün 31 Mart 2020; 3. dönem Belediye Başkanlığımın Birinci Yıldönümü. Bize bu şerefi nasip eden Allah’ıma şükürler olsun. Pozantı tarihinde ilk kez üst üste 3 dönem seçilerek hizmet etme fırsatını şahsıma veren çok kıymetli Pozantı halkına şahsım, ailem ve meclis üyesi arkadaşlarım adına da sonsuz teşekkürü bir borç biliyorum. Bugünlere kolay gelmediğimizin bilinç ve şuuru ile ilk günkü heyecanımızla ve kazanılmış tecrübe ve birikimimiz ile siz değerli hemşehrilerimize hizmet sunmaya devam ediyoruz. Hiç bir mazeretin arkasına sığınmıyor, her geçen gün ilçemizi daha yaşanabilir bir hale getirmek için kıymetli meclis üyelerimiz ve çalışma arkadaşlarımız ile gece gündüz demeden emek ortaya koyuyoruz. Rabbim bizlerin emeklerini zayi etmesin. Sizlere mahçup etmesin. Biz Birlikte Güçlüyüz Pozantı’m teşekkür ediyorum.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Başkan, Çay, Milli, Dayanışma, Kampanyasına, Katıldı,
Yorumlar
Haber Yazılımı