MHP'li Başkan Çay'dan Pozantı'da Aşure Etkinliği
Haber Detayı
19 Ağustos 2021 - Perşembe 15:38 Bu haber 2425 kez okundu
 
MHP'li Başkan Çay'dan Pozantı'da Aşure Etkinliği
Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Muharrem ayının başlaması nedeniyle vatandaşlara aşure dağıtımı yaptı.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Çay'dan Pozantı'da Aşure Etkinliği

Muharrem ayının başlaması nedeniyle, Pozantı Belediyesi işletmesindeki Akçatekir Yaşam Park Restaurantta aşure hazırlattıran Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, merkez camii önüne kurulan stantlarda kendi elleriyle doldurduğu aşureleri, camii cemaatine ve esnaf vatandaşlara ikram etti. 

 

DAĞITTIĞIMIZ AŞURELERİN BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ PERÇİNLEMESİNİ DİLİYORUM

 

Aşure dağıtma etkinliğiyle ilgili açıklamalarda bulunan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, "Bu ay ikram edilecek aşurelerin birlik ve beraberliğimizin perçinleşmesine vesile olması en büyük arzumuzdur. Bu duygu ve düşüncelerle başta Kerbela şehitleri olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anarken, Muharrem ayının dünya üzerinde barış, huzur ve mutluluk tohumlarının yeşermesine; gözyaşı ve zulmün sona ermesine vesile olmasını diliyorum. Pozantı Belediyesi işletmesindeki Akçatekir Yaşam Park Restaurantımızda yapılan aşureleri de Pozantılı vatandaşlarımıza dağıtmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Allah kabul etsin.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Pozantı Belediye Başkanı, Mustafa Çay, Muharrem ayı, başlaması nedeniyle, vatandaşlara, aşure dağıtımı, aşure etkinliği, Adana haberleri, Pozantı, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı