Deva Partisi'nden İstifa Eden Yönetici MHP'ye Geçti
Haber Detayı
19 Ağustos 2021 - Perşembe 17:31 Bu haber 2889 kez okundu
 
Deva Partisi'nden İstifa Eden Yönetici MHP'ye Geçti
Partisinden istifa eden Deva Partisi'nin üst düzey yöneticisi, MHP'ye katılarak Üç Hilal rozetini taktı.
MHP Haberi
Deva Partisi'nden İstifa Eden Yönetici MHP'ye Geçti

Muhalif cenahın gazıyla iktidar hayalleri kuran ancak partisinden kaçışları bir türlü durduramayan Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Kilis İl Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Adem Boşunakoğlu'nun istifasıyla bir şok daha yaşadı.

 

ALİ BABACAN'IN PARTİSİNDEN İSTİFA EDENLER SOLUĞU MHP'DE ALIYOR

 

Son zamanlarda yaptığı açıklamalarda Ak Parti'den çok MHP'yi hedef alan Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın, esas iktidar dururken neden MHP'yi daha çok hedefine almasının nedeni belli oldu. Partililerine iktidar olma hayalleri kurdurmaya çalışan Ali Babacan, vatandaşlara umut olamayınca partililerinin ve yöneticilerinin birer birer istifasına tanık oldu. Ancak Ali Babacan açısından bir sorun vardı. Partisinden istifa edenler, kendisinin en çok saldırdığı MHP'ye geçiyordu. En son istifa eden Deva Partisi Kilis İl Başkan Yardımcısı Adem Boşunakoğlu'nun MHP'yi tercih etmesi, Ali Babacan'a bir kez daha şok yaşattı.

 

MHP KİLİS İL BAŞKANI MUSTAFA DEMİR'DEN KATILIM AÇIKLAMASI

 

İl Teşkilatında düzenlediği Yönetim Kurulu toplantısından sonra MHP'ye katılan Deva Partisi Kilis İl Başkan Yardımcısı Adem Boşunakoğlu'na Üç Hilal rozeti takan MHP Kilis İl Başkanı Mustafa Demir, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Biz Türk Milletiyiz! Türk-İslam Ülküsünün Yılmaz Bekçileriyiz! Diyen Genel Başkanımız Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin yolunda yolumuz diyerek, çıktığımız bu yolda aylık Yönetim Kurulu toplantımızı yaparak Memleketimize nasıl hizmet yaparız hasbihalini yaptık. Rabbim memleketimize hayırlı işler yapmayı nasip etsin. Davamıza destek vermek üzere Deva Partisi İl Baskan Yardımcılığından istifa ederek aramıza katılan Adem Boşunakoğlu kardeşimize hosgeldin der, Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında tüm hemşerilerimize kapımız gönlümüz açık. Rabbim birliğimizi bozmasın.'' dedi.

 

Bir 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

Bir 1 kişi ve ayakta görseli olabilir

 

Bir 1 kişi ve ayakta görseli olabilir

 

Bir 4 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Kilis İl Başkanı, Mustafa Demir, partisinden, istifa eden, yönetici, MHP, katılım sağladı, tercih etti, Üç Hilal rozeti, takıldı, MHP Haberleri, siyaset, Ülkücü Haber
Yorumlar
Haber Yazılımı