MHP'li Başkan Çay Coronavirüse Karşı Savaş Açtı
Haber Detayı
20 Mart 2020 - Cuma 17:26 Bu haber 3683 kez okundu
 
MHP'li Başkan Çay Coronavirüse Karşı Savaş Açtı
Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, coronavirüs salgınını önlemek için adeta seferberlik ilan etti.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Çay Coronavirüse Karşı Savaş Açtı

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Çin'de başlayıp tüm dünyaya yayılan coronavirüs salgını nedeniyle devletin aldığı tedbirleri titizlikle uygulamaya çalışırken, temizlik konusunda ekibiyle beraber olağanüstü çalışmalarıyla coronavirüse karşı adeta savaş açtı.

 

RESMİ KURUMLAR VE UMUMA AÇIK BİNALAR DEZENFEKTE EDİLDİ

 

Özel olarak hazırlattığı dezenfektanları resmi kurumlara ve personeline dağıtarak coronavirüs salgınına karşı mücadeleye başlayan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, tüm resmi kurumlarda ve halka açık olan binalarda dezenfektan çalışması yaptırdı.

 

İLÇEDEKİ TÜM MOLOZ VE PİSLİKLER TOPLATILDI

 

İlçedeki halka açık olan yerlerdeki temizlik çalışmalarını en üst seviyeye çıkartan Başkan Çay, tüm belediye ekiplerini harekete geçirerek, cadde ve sokakları temizlettirdi. Sokaklara atılan kaba pislikleri, kömür külü ve molozları, kepçe ve kamyonlarla toplatan Başkan Çay, tüm çöp konteynerlerini dezenfekte ettirerek, hijyen ortamı sağlamak için adeta seferberlik ilan etti. 

 

SEMT PAZARINDAKİ VATANDAŞLARA ÜCRETSİZ MASKE VE ELDİVEN DAĞITILDI

 

Coronavirüs tedbirleri kapsamında alınan kararları, tüm vatandaşlara anlatmak için gayret sarfeden Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Türkiye'de belkide bir ilki başararak, semt pazarlarındaki vatandaşlara ücretsiz eldiven ve maske dağıttırdı.

 

VATANDAŞLARIMIZIN SAĞLIKLI YAŞAMASI İÇİN ELİMİZDEN GELEN HER ŞEYİ YAPIYORUZ

 

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, coronavirüs salgınına karşı mücadele konusunda yaptığı açıklamada, ''Devletimizin tüm kurumları coronavirüs tedbirleri kapsamında çalışmalar yapıyor. Pozantı Belediyesi olarak, coronavirüs salgınına karşı mücadeleyi en erken başlatan kurumlardan birisiyiz. Bir yandan cadde ve sokaklarımızı temizleyip, çöp konteynerlerini ve resmi binaları dezenfekte ederken, bir yandan da Çevrecilik Milliyetçiliktir anlayışıyla çevredeki molozları toplatıyoruz. Öte yandan semt pazarlarındaki vatandaşlara ücretsiz eldiven ve maske dağıtarak, vatandaşlarımızın sağlıklı yaşamaları için yardımcı oluyoruz. Tüm vatandaşlarımıza coronavirüs tedbirlerini anlatmaya çalışıyoruz. Tedbirlere harfiyen uyan vatandaşlarımıza ve özverili bir şekilde temizlik çalışması yapan personelimize teşekkür ediyorum.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Başkan, Çay, Coronavirüse, Karşı, Savaş, Açtı, , , , ,
Yorumlar
Haber Yazılımı