MHP'li Başkan Çay Akçatekir Yaşam Park Restaurant'ı Açtı
Haber Detayı
08 Ekim 2020 - Perşembe 10:27 Bu haber 6634 kez okundu
 
MHP'li Başkan Çay Akçatekir Yaşam Park Restaurant'ı Açtı
Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Akçatekir Yaşam Park Restaurant'ın açılışını yaparak halkın hizmetine sundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Çay Akçatekir Yaşam Park Restaurant'ı Açtı

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Belediye imkanlarıyla yapımı tamamlanan Akçatekir Yaşam Park Restaurant'ın açılışını İlçe protokolü ile birlikte yaparak, halkın hizmetine sundu.

 

AKÇATEKİR YAŞAM PARK RESTAURANT AÇILIŞI CORONAVİRÜS TEDBİRLERİ ALINARAK YAPILDI

 

Coronavirüs salgını tedbirleri gereği misafir sayısı az tutulan ve Kur'an-ı Kerim okunarak başlayan açılış programına, Pozantı Kaymakamı Emrah Akduman, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Mehmet Nuri Dilek, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Uyguralp, Cumhuriyet Başsavcısı Bahadır Topçugil, Cumhuriyet Savcısı İsmail Şivka, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdaverdi Yıldız, MHP Pozantı İlçe Başkanı Şeref Dinç, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Yasemin Güney, Belediye Meclis üyeleri, muhtarlar, Siyasi Parti temsilcileri, STK temsilcileri ve kurum müdürleri katıldı.

 

AKÇATEKİR YAŞAM PARK RESTAURANT HİZMETE AÇILDI

 

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Akçatekir Yaşam Park Restaurant'ın açılışıyla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Hizmet Bizdendi, artık sahiplenmek sizden. Pozantı Belediyesi Yaşam Parkı Restaurantı bugün İlçe Kaymakamımız Sayın Emrah Akduman Beyefendi ve İlçe Müdürlerimiz, Sayın Savcılarımız, İlçe Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlarımız, Banka Müdürlerimiz ve değerli basın mensubu temsilcilerimiz ile misafirlerimizin katılımı İle açılışımızı gerçekleştirdik. Allah utandırmasın. Yarın itibariyle Halkımız hizmetlerimizden yararlanabilir. Otantik mimarisi, muhteşem panoraması, eşsiz lezzetleri ve Pozantı Belediyesi Yaşam Ltd. Şti. İşletmesi güvencesiyle sizleri bekliyor.'' dedi.

 

BAŞKAN ÇAY'DAN AKÇATEKİR YAŞAM PARK RESTAURANT'IN DOĞUŞU HAKKINDA BİLGİLENDİRME

 

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, açılış töreninde yaptığı konuşmada, ''2014 yılında, Akçatekir Yaylasının en güzel seyir tepelerinden birisi olan 32 dönüm arazinin atıl kalmasını istemediğimden, ustalık dönemim dediğim 3. Dönemimde artık bir proje yapmanın zamanı geldiğini düşündüm. Orman İşletme Müdürlüğü ve sonrasında Orman Bölge Müdürlüğü daha sonrasında Orman Genel Müdürlüğü’ne bir proje sunduk. Projemizin kabulünden sonra,  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan turizme katkı sunacak projemiz için 500 bin TL hibe yardımı aldık. Bu para İller Bankası aracılığıyla intikal ettirildi. İhaleye çıkılması istendi. Ben buna karşı çıktım. Mütaahhide kar payı verileceğine, belediye olarak biz yapalım dedim. Malzemelerin tamamı Pozantılı esnaflardan alınmak üzere belediye olarak bu projeyi hayata geçirdik. Belemedik Restaurant’ta olduğu gibi, buradaki çalışanlar da, yine belediyenin yan şirketinin elemanı olacak. Yılın 365 günü hizmet vereceğiz. Peyzaj ve çevre düzenlemesi çalışmalarımız aralıksız sürüyor.'' dedi.

 

  

 

Resim

 

 Resim

 

 Resim

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Akçatekir Yaşam Park Restaurant, Pozantı Belediyesi, Mustafa Çay, Adana Pozantı, Üretken Belediyecilik, Milliyetçi Belediyecilik, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı