Adıyaman'da MHP'ye Toplu Katılım Coşkusu
Haber Detayı
23 Ocak 2021 - Cumartesi 21:26 Bu haber 2686 kez okundu
 
Adıyaman'da MHP'ye Toplu Katılım Coşkusu
MHP Adıyaman İl Başkanı Hüseyin Özgün, vatanını ve milletini seven herkesi MHP saflarına katılmaya davet etti.
MHP Haberi
Adıyaman'da MHP'ye Toplu Katılım Coşkusu

Adıyaman'da Çelik ve Uğur ailelerinden 50 kişinin MHP'ye katılım töreninde konuşan MHP Adıyaman İl Başkanı Hüseyin Özgün, muhaliflerin tüm yıpratma kampanyalarına rağmen halkın teveccühünün MHP'ye devam ettiğini belirterek, vatanını ve milletini seven herkesi MHP saflarına katılmaya davet etti.

 

VATANINI VE MİLLETİNİ SEVEN HERKESİ MHP'YE DAVET EDİYORUZ                          

 

MHP Adıyaman İl Başkanı Hüseyin Özgün, katılım töreninde yaptığı konuşmada, ''MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ve partimiz, hergün ülke gündeminde yer almaktadır ve Türkiye'nin gözbebeğidir. Başbuğ Alparslan Türkeş'in yolunda, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin liderliğinde ülkesi ve milleti için çalışan partimize, muhaliflerin tüm yıpratma kampanyalarına rağmen halkımızın teveccühü artmaktadır. MHP, kendi üyelerine her konuda yardımcı olan bir siyasi partidir. Bütün sıkıntılarınızı çözmek için yanınındayız. Gece gündüz her zaman partimiz açıktır. Bu törende, aramıza katılan Çelik ve Uğur ailelerine teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Devlet millet sevdası taşıyan herkesi MHP saflarına davet ediyoruz.'' dedi.

 

Görüntünün olası içeriği: 13 kişi, ayakta duran insanlar

 

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor ve iç mekan

 

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, ayakta duran insanlar, dans eden insanlar ve iç mekan

 

Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, dans eden insanlar ve ayakta duran insanlar

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adıyaman İl Başkanı, Hüseyin Özgün, katılım töreni, MHPye katılım, toplu katılım töreni, MHP, Devlet Bahçeli, vatanını seven, herkese davet
Yorumlar
Haber Yazılımı