MHP'li Aycan'dan Coronavirüs Aşısı Konusunda Uyarı
Haber Detayı
16 Kasım 2020 - Pazartesi 10:03 Bu haber 2595 kez okundu
 
MHP'li Aycan'dan Coronavirüs Aşısı Konusunda Uyarı
MHP'nin Doktor Milletvekili Sefer Aycan, Coronavirüs aşısı ve salgından korunma yöntemleri konusunda açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Aycan'dan Coronavirüs Aşısı Konusunda Uyarı

Coronavirüs aşı çalışmalarında yapılan yanlış bilgilendirmelere tepki gösteren MHP MYK Üyesi ve Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, koruyucu özelliği ve süresi henüz netleşmeyen Coronavirüs aşısı için bir ömür boyu koruduğuna dair beyanatlar verilmesinin yanlış olduğunu söyleyerek uyarılarda bulundu.

 

CORONAVİRÜSÜN DOLAŞIMI ENGELLENMELİ TEST NEGATİFLEŞMEDEN TEMAS YAPILMAMALI

 

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''COVİD19 vakaları Ülkemizde ve tüm ülkelerde artmaya devam ediyor, ölümler artıyor. Mutlaka virüs dolaşımını önlememiz gerekir. Hasta olanları, hastalık belirtisi göstermeyen fakat testi pozitif olan her kişiyi mutlak olarak diğer insanlardan ayırmalıyız. COVİD19 da 14 gün karantina: Şüpheli kişide hastalığın ortaya çıkma süresidir. Hasta olan veya virüs testi pozitif olanın; virüs bulaştırma süresi belirsizdir. Bu nedenle 14 gün geçti diye testiniz neğatifleşmeden diğer insanlarla lütfen temas etmeyin.'' dedi.

 

KORUYUCULUĞU NETLEŞMEYEN VE SONUÇLANMAYAN AŞI İÇİN ÖMÜR BOYU KORUYUCU DENİLEMEZ

 

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, ''COVİD19 aşı çalışmaları sonuçlanmadı. Ne kadar koruyucu olduğu ve koruyuculuk süresi belli değil. Aşıyı bulanlar bile bu konularda birşey söylemez iken, TV larda yüzde 90 koruyucu olduğunu, ömür  boyu koruduğunu söylemek çok yanlıştır.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Sefer Aycan, Coronavirüs aşısı, koruyuculuğu netleşmeyen, covid 19, k
Yorumlar
Haber Yazılımı