MHP'li Avcı: Mazlumun Umudu Türk Milletidir
Haber Detayı
13 Mart 2020 - Cuma 11:40 Bu haber 2457 kez okundu
 
MHP'li Avcı: Mazlumun Umudu Türk Milletidir
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Avcı: Mazlumun Umudu Türk Milletidir

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, İstiklal Marşımızın Türk Milleti’nin bağımsızlık aşkını anlatan kutlu bir destan olduğunu söyledi.

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, İstiklal Marşı’nın kabulünün 99. yıl dönümü münasebetiyle yayınladığı mesajda, İstiklal Marşımızın emperyalizme karşı mücadele eden Türk Milleti’nin bağımsızlık aşkını anlatan kutlu bir destan olduğunu, Türk kahramanlığının mısralara işlenmiş bir diriliş abidesi ve muhteşem bir mücadelenin edebi vesikası olduğunu söyledi.

 

İSTİKLAL MARŞI TÜRK MİLLETİNİN BAĞIMSIZLIK AŞKINI ANLATAN KUTLU BİR DESTANDIR

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı,  ''Aziz milletimizin en zor zamanlarında milli şairimiz merhum Mehmet Akif Ersoy’un ilahi bir ilhamla, gönül kalemiyle yazdığı İstiklal Marşı; emperyalizme karşı mücadele eden Türk Milleti’nin bağımsızlık aşkını anlatan kutlu bir destandır. Türk İstiklal Marşı; şanlı geçmişten esinlenen, geleceği kucaklayan, sonsuzluğu hedefleyen bir iman ve inancın eseridir. İstiklal Marşı, her türlü yokluğa karşı var olmaya yemin eden Türk Milleti’nin toplu haykırışıdır; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik hukukumuzu ebedileştiren milli mutabakat metnidir. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey’in ifadeleriyle İstiklal Marşımız, Türk kahramanlığının mısralara işlenmiş bir diriliş abidesi, muhteşem bir mücadelenin edebi vesikasıdır.'' dedi.

 

ALLAH BİR DAHA BİZLERE İSTİKLAL MARŞI YAZDIRMASIN

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Merhum Akif’in özlü sözüyle Yüce Allah bir daha bizlere istiklal marşı yazdırmasın. İblis’in ve uşaklarının tuzaklarını bozsun, düşmanlarımız kahrolsun, mazlumun umudu Türk Milleti var olsun. Bu duygu ve düşüncelerle; bizlere kutlu vatanımızı emanet eden Milli Mücadelemizin ve Devletimizin Kurucu Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u, bütün aziz Şehitlerimizi, aramızdan ayrılan kahraman Gazilerimizi, İstiklal Marşı’mızı kabul eden ilk Meclis'imizin muhterem üyelerini saygı ile anıyor, Yüce Allah’tan rahmet diliyorum.'' dedi

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Avcı:, Mazlumun, Umudu, Türk, Milletidir, , , , , ,
Yorumlar
Haber Yazılımı