MHP'li Avcı: Kavgamız Virüsten Daha Tehlikeli Zihniyetle
Haber Detayı
18 Ocak 2021 - Pazartesi 14:54 Bu haber 3406 kez okundu
 
MHP'li Avcı: Kavgamız Virüsten Daha Tehlikeli Zihniyetle
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Mehmetçiğe ve sağlık çalışanlarına saldıran virüsten daha tehlikeli bir zihniyetle karşı karşıya olduklarını söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Avcı: Kavgamız Virüsten Daha Tehlikeli Zihniyetle

40 yıldır terörle mücadele eden Türkiye'nin son bir yıldır görünmeyen bir düşmana karşı da sağlık alanında savaş verdiğine dikkat çeken MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Mehmetçiğe 'Militan' diyen ile doktora, hemşireye saldıran zihniyetin virüsten daha tehlikeli olduğunu söyledi.

 

GÜVENLİK VE SAĞLIK ALANINDA TÜRK MİLLETİNE FEDAKARCA HİZMET EDEN PERSONELE MİNNETTARIZ

 

Türk Milletinin sağlığının, huzurunun, güvenliğinin sağlanmasının milli bekanın temini için hayati derecede önemli olduğunu belirten MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Güvenlik ve sağlık sahasında kaydedilen mesafe memnuniyet verici düzeydedir. Kuşkusuz her alan önemli ama bu ikisi, güncel mücadelenin devam eden yoğunluğu bakımından daha bir önde konumlanmış durumda. Karda kışta, yazın en yakıcı sıcaklarda hainlerin ve düşmanın karşısında bedenlerini siper ederek en zor şartlarda görev yapan, canlarını ortaya koyan askerimize, polisimize, korucumuza; aynı şekilde yine gece-gündüz demeden, mesai mefhumu gözetmeden ailesini bırakıp ön cepheye koşan, risk alarak Kovid-19 virüsüne karşı vatandaşlarımıza sağlık hizmeti sunan doktorumuza, hemşiremize, işçimize, memurumuza, hepsine minnettarız." dedi.

 

MEHMETÇİĞE MİLİTAN DİYEN ZİHNİYET VİRÜSTEN DAHA TEHLİKELİDİR 

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, "Bu vesileyle belirtmek gerekir ki Mehmetçiğe 'Militan' diyen ile doktora, hemşireye saldıran zihniyet virüsten daha tehlikelidir. Oysa; gerek güvenlik alanında, gerekse sağlık alanında devletimizin ve milletimizin bekası için görev yapan tüm çalışanlar birer kahramandırlar. Üzerimizde hakları çoktur. Onlara karşı sevgide, saygıda asla kusur etmemeli, engel çıkarmamalı, aksine yardımcı olmalıyız. Fedakârlığın, cefakârlığın, vefakârlığın destanını yazan kahramanlarımızdan Allah razı olsun, milletçe müteşekkiriz." dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, virüsten daha tehlikeli, zihniyetle karşı karşıyayız, güvenlik ve sağlık, fedakar personel, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı