Adana Ülkü Ocakları'ndan Öksüz ve Yetim Çocuklara Yardım
Haber Detayı
17 Ocak 2021 - Pazar 20:58 Bu haber 3291 kez okundu
 
Adana Ülkü Ocakları'ndan Öksüz ve Yetim Çocuklara Yardım
Adana Ülkü Ocakları Başkanlığı, öksüz ve yetim çocuklara bu dünyada yalnız olmadıklarını hissettirdi.
ADANA HABERLERİ Haberi
Adana Ülkü Ocakları'ndan Öksüz ve Yetim Çocuklara Yardım

Sokaklarda yaşayan evsiz gariban vatandaşlara ve ihtiyacı olan kimselere yardım elini uzatmaya devam eden Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, son olarak öksüz ve yetim çocukların ayakkabı ihtiyaçlarını karşılayarak, onlara yalnız olmadıklarını hissettirdi.

 

ADANA ÜLKÜ OCAKLARI ÖKSÜZ VE YETİM ÇOCUKLARA SAHİP ÇIKTI

 

Geçen hafta, sokaklarda yaşayan evsiz garibanlara sıcak çorba içirip kıyafet ihtiyaçlarını karşılayan Adana Ülkü Ocakları Başkanlığı, yardım kampanyasını öksüz ve yetim çocuklara sahip çıkarak devam ettirdi. Öksüz ve yetim çocuklara bu dünyada yalnız olmadıklarını hissettiren Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Öksüz ve yetim çocuklarımızın ayakkabı ihtiyaçlarını karşıladık. Çocuklar geleceğimizin teminatıdır.'' dedi.

 

65 YAŞ ÜSTÜ VATANDAŞLARIN İHTİYAÇLARI KARŞILANDI

 

Coronavirüs salgınının azaltılması amacıyla sokağa çıkma yasağının devam ettiği günlerde 65 yaş üstü vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya da devam eden Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, konuyla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Salgından dolayı evinden çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşlarımızın pazar ihtiyaçlarını karşıladık.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 


  

Kaynak: Editör:
Etiketler: Adana Ülkü Ocakları, Çağrı Korkut, öksüz ve yetim çocuklar, sahip çıkıldı, ihtiyaçları karşılandı, 65 yaş üstü vatandaş, kıyafet ve ayakkabı
Yorumlar
Haber Yazılımı