MHP ve Ülkü Ocaklarından 1071 Türk Bayrağı Etkinliği
Haber Detayı
26 Ağustos 2021 - Perşembe 20:14 Bu haber 3000 kez okundu
 
MHP ve Ülkü Ocaklarından 1071 Türk Bayrağı Etkinliği
MHP Yüreğir İlçe Teşkilatı ve Ülkü Ocakları'ndan Malazgirt Zaferi'nin 950. yıl dönümünde anlamlı etkinlik.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP ve Ülkü Ocaklarından 1071 Türk Bayrağı Etkinliği

Malazgirt Zaferi'nin 950. yıl dönümü nedeniyle, zaferin kazanıldığı tarihe atfen esnaflara ve vatandaşlara 1071 adet Türk Bayrağı dağıtan MHP Yüreğir İlçe Başkanı Tamer Yücel ve Yüreğir Ülkü Ocakları Başkanı Selim Anlı, Türk Bayrağı takdim ettikleri esnaf ve vatandaşlara Anadolu'nun vatanlaşması ve Türkleşmesi konusunda tarihi mesajlar verdiler.

 

MHP YÜREĞİR VE ÜLKÜ OCAKLARI'NDAN ANLAMLI ETKİNLİK

 

Bir hafta önce MHP Yüreğir İlçe Başkanlığı görevine atanan Tamer Yücel, henüz tebrikleri kabul ettiği bir zamanda, Yüreğir Ülkü Ocakları Başkanı Selim Anlı'yı yanına alarak sahaya indi. Adana'nın en faal Ülkü Ocakları Başkanlarından birisi olan Selim Anlı ile birlikte Malazgirt Zaferi'nin 950. yıl dönümü nedeniyle etkinlik düzenleyen MHP Yüreğir İlçe Başkanı Tamer Yücel, zaferin kazanıldığı tarihe atfen esnaflara ve vatandaşlara 1071 adet Türk Bayrağı dağıttı. Ziyaretlerinde, Anadolu'nun vatanlaşması ve Türkleşmesi konusunda tarihi mesajlar veren Yücel ve Anlı, Türk Bayrağı takdim ettikleri esnaf ve vatandaşlara, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'ın selamlarını ilettiler.

 

MHP YÜREĞİR VE ÜLKÜ OCAKLARI'NDAN ORTAK AÇIKLAMA

 

Malazgirt Zaferi'nin 950. yıl dönümü nedeniyle 1071 Türk Bayrağı dağıtımı etkinliğiyle ilgili ortak açıklama yapan MHP Yüreğir İlçe Başkanı Tamer Yücel ve Yüreğir Ülkü Ocakları Başkanı Selim Anlı, ''Milliyetçi Hareket Partisi Yüreğir İlçe Başkanlığı ve Yüreğir Ülkü Ocakları olarak; Bu topraklara vatan dediğimiz, şehitlerimizin kanıyla mühürlediğimiz istiklalimizin sancağı Malazgirt Zaferi'nin 950. yıl dönümünü hasebiyle ilçemizde 1071 adet Şanlı Türk Bayrağımızın dağıtımı gerçekleştirdik. Başta Sultan Alparslan olmak üzere, Anadolu'yu vatanlaştıran, Türkleştiren ve İslamla müşerref kılan kutlu ecdadımızı rahmetle yâd ediyoruz.'' dedi.

 

Bir 4 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

Bir 4 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

Bir 6 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

 

Bir 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

Bir 1 kişi, ayakta ve oyuncak görseli olabilir

 

Bir 1 kişi, ayakta, açık hava ve ağaç görseli olabilir

 

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar, anıt ve açık hava görseli olabilir

 

Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

 

Bir 1 kişi, ayakta, araba ve yol görseli olabilir

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Yüreğir İlçe Başkanı, Tamer Yücel, Yüreğir Ülkü Ocakları, Selim Anlı, Malazgirt Zaferi, Türk Bayrağı, 1071 adet, dağıtımı, MHP, esnaflar, vatandaşlar
Yorumlar
Haber Yazılımı