Ak Parti'li Başkan Kocaispir'den MHP'ye Ziyaret
Haber Detayı
26 Ağustos 2021 - Perşembe 17:35 Bu haber 3046 kez okundu
 
Ak Parti'li Başkan Kocaispir'den MHP'ye Ziyaret
Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, MHP Adana İl Teşkilatı'nı ziyaret ederek, Cumhur İttifakı'na yönelik önemli açıklamalarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
Ak Parti'li Başkan Kocaispir'den MHP'ye Ziyaret

MHP Adana İl Teşkilatı'nı ziyaret ederek, İl Başkanı Bünyamin Avcı ile Cumhur İttifakı'na yönelik istişarelerde bulunan Ak Parti'li Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Yüreğir'in her karışına iz bırakma ve alın teri dökme çabası içinde çalışmalarını sürdürürken MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı'nın kendilerine olan desteğinden dolayı teşekkür etti.

 

YÜREĞİR BELEDİYE BAŞKANI FATİH MEHMET KOCAİSPİR'DEN ZİYARET AÇIKLAMASI

 

MHP Adana İl Teşkilatı'nı ziyaretinde önemli açıklamalarda bulunan Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, ''Mahalle, sokak ayrımı yapmadan her yere, herkese eşit hizmet götürme prensibine dayalı bir anlayışla çalışıyoruz. Yüreğir'in her karışına iz bırakma, alın teri dökme çabası içindeyiz. Bu kapsamda yaptığımız ve planladığımız çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduğumuz MHP Adana İl Başkanı Sayın Bünyamin Avcı'ya her zaman verdiği desteklerden ve nazik misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum. Cumhur İttifakı olarak ülkemizin, şehrimizin yüksek menfaatlerini önceliğine alan kararlı duruşun, birlik ve beraberliğin artarak devam edeceğine inancımız tamdır.'' dedi.

 

MHP ADANA İL BAŞKANI BÜNYAMİN AVCI'DAN ZİYARET AÇIKLAMASI

 

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir'in MHP Adana İl Teşkilatı'nı ziyaretiyle ilgili açıklamalarda bulunan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Yüreğir Belediye Başkanımız Sayın Fatih Mehmet Kocaispir, azimli, gayretli, çalışkan, hizmet üretme heyecanı yüksek belediye başkanımızdır. Halkımız çalışmaları takdir etmektedir ve biz de her hayırlı, güzel iş ve icraatın yanındayız. Ziyaretinden memnun olduğumuz Belediye Başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ak, Parti'li, Başkan, Kocaispir'den, MHP'ye, Ziyaret, , , , ,
Yorumlar
Haber Yazılımı