MHP'li Avcı'dan Kurmaylar Toplantısında Önemli Mesaj
Haber Detayı
04 Ağustos 2022 - Perşembe 16:25 Bu haber 2542 kez okundu
 
MHP'li Avcı'dan Kurmaylar Toplantısında Önemli Mesaj
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, düzenlediği Kurmaylar Toplantısında geleceğe yönelik önemli mesajlar verdi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Avcı'dan Kurmaylar Toplantısında Önemli Mesaj

İl merkezinde ve sıcak yaz aylarında nüfusu artan yayla ve sahillerdeki çalışmalarla hedefler konusunda MHP Adana İl Teşkilatında Kurmaylar toplantısı düzenleyen MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, 2023 seçimlerine doğru hızla yol alırken son yıllarda başarılı hamleleriyle dikkat çeken Türkiye'nin küresel bir kuşatma altında olduğunu belirterek, Türk Milletinin ve Devletinin bekası için mücadele eden Milliyetçi Ülkücü Hareket'in Türkiye'yi diz çöktürmeye çalışan küresel güçlere asla müsaade etmeyeceklerini söyledi. 

 

MHP ADANA İL TEŞKİLATINDA KURMAYLAR TOPLANTISI

 

MHP Genel Merkezi’nin 2023 seçimlerine yönelik açıkladığı bazı illerde düzenlenecek olan “2023’e Doğru, Aday Belli, Karar Net” temalı bölgesel açık hava toplantılarının hazırlıkları sürerken yerel teşkilatlar da harekete geçti. MHP Adana İl Başkanlığı, hem il merkezinde hem de sıcak yaz aylarında nüfusu artan yayla ve sahillerdeki çalışmaları ve hedefleri değerlendirdi. Bu kapsamda MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP MYK Üyesi Uğur Öztürk bir araya gelerek yapılacak faaliyetleri istişare ettiler. 

 

MHP Adana İl Başkanlığı’nda Adana Ülkü Ocakları Başkanı Cem Tutsoy, Türkiye Kamu-Sen İl Başkanı Durdu Mehmet Girgeç ve Türkav İl Başkanı Ayhan Arzuman’ın da katılımlarıyla gerçekleştirilen toplantıda tüm teşkilatların çalışmalarının yanı sıra genel ve yerel gündem değerlendirildi. Toplantının ardından yaptığı açıklamada "Ülkücü-Milliyetçi Hareket Adana’da dünden daha güçlü olarak dimdik ayakta.” mesajı veren Avcı, teşkilatların yaz aylarında da yoğun mesai harcayacağını kaydetti.

 

BAŞKAN AVCI: TÜRKİYE İÇERİDEN VE DIŞARIDAN KUŞATMA ALTINDA

 

Türkiye’nin açık bir kuşatma altında olduğunu vurgulayan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Türkiye Cumhuriyeti tarihin en büyük ve açıktan kuşatmanın muhatabı durumunda. Terör örgütleriyle, küresel güçlerin uşağı komşularıyla, ekonomiyle, dövizle; içeride fitne ve yalanla kaosa hizmet eden bölücü muhalefetle hedef yapılan Türkiye’yi çökertmek istiyorlar. Zalimlerin bu çabası, zayıflığımızdan değil, aksine Türkiye’nin güçlenmesinden dolayıdır. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ifadeleriyle ‘Söz dinleyen değil, sözü dinlenen; söz geçen değil, sözünü geçiren’ bir Türkiye’nin mevcudiyeti küresel emperyalizmi korkutmaktadır.'' dedi.

 

ÜLKÜCÜLER VAR OLDUKÇA TÜRKİYE DİZ ÇÖKMEYECEK

 

Milliyetçi Ülkücü Hareket'in varlığının Türkiye'nin diz çökmesine müsaade etmeyeceğine dikkat çeken MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Bizler, ‘Söz konusu vatansa gerisi teferruattır’ diyen Gazi Mustafa Kemal’in duruşunda; ‘Ülkücüler, insanlık âlemi içinde ne uşak olmayı, ne de başkalarını uşak olarak kullanmayı kabul etmeyen şerefli bir bayrağın taşıyıcısıdır.’ diyen Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in inancında, her şartta ‘Önce ülkem ve milletim’ diyebilen Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli’nin emrindeyiz. Ülkücü-Milliyetçi Hareket var olduğu müddetçe Türkiye asla diz çökmez. Fitneden, kaostan beslenen siyaset bezirgânlarına aldanılmamalı. Cumhur İttifakı ile Türkiye, emperyalizmin korkulu rüyası olmaya ve bütün hedeflerine koşmaya devam edecektir. Bizler de Adana teşkilatları olarak Bilge Liderimizin emrinde bu hedef için birer nefer olarak çalışmaktan onur duyuyoruz." dedi.

 

Resim

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, düzenlediği, Kurmaylar Toplantısı, geleceğe yönelik, önemli mesaj, Muharrem Varlı, MHP, Adana, kuşatma, izin vermeyiz
Yorumlar
Haber Yazılımı