MHP'li Avcı'dan Fitne Üreten MHP Düşmanlarına Tepki
Haber Detayı
29 Mart 2021 - Pazartesi 17:01 Bu haber 4704 kez okundu
 
MHP'li Avcı'dan Fitne Üreten MHP Düşmanlarına Tepki
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP ve Bahçeli'ye saldırıp Cumhur İttifakı’nı fitne ile yıkmaya çalışanların gaflet, dalalet ya da ihanet içinde olduklarını söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Avcı'dan Fitne Üreten MHP Düşmanlarına Tepki

Devlet Bahçeli, MHP ve Cumhur İttifakı’na yönelik sistematik bir şekilde artan fitne ve saldırılara tepki gösteren MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Türkiye'nin ekonomik olarak zayıflaması için Coronavirüs salgınına ümit bağlayanların, kapı kapı gezenlerin ve rüyalarında koltuk sayanların Devletin ve Türk Milletinin bekası için beş bin Şehit vermiş Milliyetçi Ülkücü Hareket'i anlayamayacağını söyledi.

 

RÜYASINDA KOLTUK SAYANLAR MHP’Yİ ANLAYAMAZ

 

Başbuğ Alparslan Türkeş’in kurduğu ve Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin liderlik ettiği Hareket'in, Vatanın bölünmezliği, milletin birliği, ezanın gür sesi ve Türk Bayrağının dalgalanması için beş bin şehit vermiş bir Hareket olduğunu belirten MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Ülkücü-Milliyetçi Hareket, bugün Cumhur İttifakı içinde makam, mevki hesabıyla değil ‘Önce ülkem ve milletim’ ilkesiyle mücadele vermektedir ve yine feragat ve fedakârlıkta sınır tanımamaktadır. Türkiye’nin güçlenmesinden korkanlar, umudunu virüse bağlayanlar, ekonomide kriz umanlar, kırk kapı gezenler, rüyasında koltuk sayanlar, HdpPkk’nın peşine takılanlar; bu fedakârlığı, Ötüken çeliğine bürünmüş bu milli duruşu, Liderimizi, Partimizi asla anlamadılar, anlayamazlar.'' dedi.

 

YÜZ YILIMIZI ÇALAN TERÖRÜN KÖKÜ KAZINSIN İSTİYORUZ

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Hedefimiz ihanetin belini kırmak, husumetin sesini kesmek. İstiyoruz ki aziz milletimizin kırk yılda yüz milyarlarca dolar harcamasına neden olan, yüz yılımızı çalan terörün kökü kazınsın. Milletimizin karnı tok, sırtı pek olsun, huzurumuz, kardeşliğimiz kıyamete kadar sürsün. Bütün derdimiz bu. Dünyada böylesine kendisini ülkesine, milletine adamış bir lider, bir parti, bir siyasal hareketin örneği yok.'' dedi.

 

MÜCADELEMİZ KIYAMETE KADAR

 

Başkan Bünyamin Avcı “Bu yüzdendir ki Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye kem söz edenler, Milliyetçi Hareket’e saldıranlar; siyasette, medyada, bürokraside Cumhur İttifakı’nı fitne ile yıkmaya çalışanlar ya gaflet, ya dalalet ya da ihanet içindedirler. Kim olurlarsa olsunlar, bu çarpık, bu hasım, hastalıklı zihniyetle mücadelemiz devam edecektir. Ülkücü-Milliyetçi Hareket var olduğu sürece hiçbir hasım ve hain emel bu topraklarda tutunamayacak, Türkiye Cumhuriyeti kıyamete kadar yaşayacaktır.” dedi.

 

Resim

 


 
 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, MHP ve Bahçeli, saldıranlar, Cumhur İttifakı, fitneciler, salgına ümit bağlayan, kapı kapı gezen, rüyasında, koltuk sayanlar
Yorumlar
Haber Yazılımı