MHP'li Avcı'dan Dövülünce MHP'yi Suçlayan Yazara Tepki
Haber Detayı
09 Mart 2021 - Salı 04:32 Bu haber 6571 kez okundu
 
MHP'li Avcı'dan Dövülünce MHP'yi Suçlayan Yazara Tepki
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, 25 kişinin saldırısına uğradığını iddia eden yazar Levent Gültekin'in durumuna müthiş bir teşhis koydu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Avcı'dan Dövülünce MHP'yi Suçlayan Yazara Tepki

Geçen haftaki proğramında Başbuğ Alparslan Türkeş ve rahmetli olan dört siyasetçiyi hedef alarak hakaret eden ve bugünkü proğrama çıkmadan önce saldırıya uğramasından dolayı MHP'yi suçlayan yazar Levent Gültekin'e tepki gösteren MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Zillet kumpanyasında tiyatro sırasının Levent Gültekin'de olduğunu belirterek, kendilerini darp ettirip suçu MHP'ye atma senaryolarının tekrarlandığını söyledi.

 

LEVENT GÜLTEKİN GEÇEN BİR ÖNCEKİ TV PROĞRAMINDA NE DEMİŞTİ?

 

Halk TV'de yayınlanan İki Yorum proğramına katılarak rahmetli olan siyasetçilerden Turgut Özal, Bülent Ecevit, Necmettin Erbakan, Süleyman Demirel ve Alparslan Türkeş hakkında ''Yaşadığımız yıkımları bunlara borçluyuz. Bunlar bizim hayatımızı mahvetti'' diyen yazar Levent Gültekin, MHP'nin ve Ülkücü Hareket'in kurucusu Başbuğ Alparslan Türkeş'e yönelik, skandal ifadeler kullanarak, ''Türkeş milliyetçilik hastalığını, ırkçılık hastalığını bu ülkenin milyonlarca evladının zihnine bolca dökmüş, sırf o milliyetçilik biz bu ülkeyi herkesten daha fazla seviyoruz tuhaflığıyla milyonlarca gencin hayatını karartmıştır, şu anda biliyorum ki onlar da benim gibi büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor.'' demişti.

 

Yazar Levent Gültekin'in hedef aldığı rahmetli olan her siyasetçinin sevenleri, kendisine tepki göstermişti. Ancak Levent Gültekin, tüm tepkileri görmezden gelerek, sadece MHP Genel Başkan Yardımcılarının sosyal medyadan kendisine verdiği cevapları hatırlatarak, kendisine yapılan saldırılar hakkında MHP'yi suçladı. 

 

YAZAR LEVENT GÜLTEKİN KENDİSİNE YAPILAN SALDIRI HAKKINDA NE DEDİ?

 

Halk TV’de yayınlanan İki Yorum proğramına katılan yazar Levent Gültekin, Sosyal medyadan ''25 kişilik bir eşkıya grubunun saldırısına uğradım kanalın önünde, şu anda iyim birazdan programda anlatacağım.'' diyerek saldırıya uğradığını açıklayan yazar Levent Gültekin, Halk TV’de yayınlanan İki Yorum proğramına katılarak, ''Bana saldıranlar utansınlar. Beni, twitter hesabından tehdit eden partinin Genel Başkan Yardımcıları da utansınlar. Bana saldıranlara kızmıyorum. Asıl sorun, o çocukları canavarlaştıran siyaset düzenidir, koca koca yaştaki siyasetçilerdir, önüne geleni vatan haini ilan edenlerdir.'' dedi.

 

MHP ADANA İL BAŞKANI AVCI'DAN LEVENT GÜLTEKİN'E SALDIRI OLAYINA DEĞERLENDİRME

 

Cumhur İttifakı'nın karşısında olanların daha önce sahnelediği, MHP'yi yıpratmak amacıyla kendilerini darp ettirip suçu MHP'ye atma senaryolarının tekrarlanışına dikkat çeken MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Zillet kumpanyasında tiyatro sırası Levent Gültekin denen terörist sevicide. Tahrik ediyorlar, 'Darp ettiriyorlar', sonra MHP'yi hedef gösteriyorlar. 25 kişinin 'Saldırdığı' kişi, yoğun bakıma alınır, TV programına değil. MHP'yi hedef gösteren haindir, alçaktır, şerefsizdir.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, saldırıya uğrayan, yazara tepki, dövülünce MHPyi suçladı, MHP, tiyatro sırası, önceki saldırılar, aynı senaryo
Yorumlar
Haber Yazılımı