MHP'li Avcı'dan Büyük Kurultay'a Yönelik Önemli Açıklama
Haber Detayı
18 Mart 2021 - Perşembe 16:01 Bu haber 5630 kez okundu
 
MHP'li Avcı'dan Büyük Kurultay'a Yönelik Önemli Açıklama
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Adana'dan MHP 13. Olağan Büyük Kurultayı'nda MHP yönetimine giren isimlere yönelik açıklamalarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Avcı'dan Büyük Kurultay'a Yönelik Önemli Açıklama

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin güven tazeleyerek yeniden Genel Başkan Seçildiği MHP 13. Olağan Büyük Kurultayı'na yönelik açıklamalarda bulunan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Adana'dan Muharrem Varlı ve Uğur Öztürk'ün MHP yönetimine girdiğini açıkladı.

 

VARLI VE ÖZTÜRK MYK’DA

 

Bugün Ankara Spor Salonu’nda yapılan ve Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin tüm üst kurul delegelerinin oylarını alarak bir kez daha güven tazelediği seçimlerde Adana’dan iki isim MYK listesine girdi. Mevcut MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı’nın da yer aldığı MYK listesine, önceki dönem ‘Yedek üye’ olarak görev yapan Uğur Öztürk bu sefer ‘Asil Üye’ seçildi.

 

BÜNYAMİN AVCI 34 DELEGEYLE KATILDI

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Adana’dan 34 üst kurul delegesiyle 13. Büyük Kurultay’a katıldı. MHP İlçe Başkanları ve Partili Belediye Başkanlarının da iştirak ettikleri kurultayda MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, oy verme işlemini gerçekleştirdikten sonra açıklamada bulundu.

 

MHP YİNE AŞILMAZ KALE OLACAKTIR

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Bugün bir kez daha onurluyuz, mutluyuz. Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi, tüm delegelerimizin tercihleriyle güven tazeledi. Bilge Liderimiz, sadece bir partinin genel başkanı olmasının çok ötesinde feraset ve basiretiyle devlet ve millet hayatımıza katkı sunmakta, yön vermektedir. Sarsılmaz milli duruşuyla milletimizin moral değeri olan, sağduyu sahibi her insanımızın başının tacı bildiği Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli liderliğinde, yeni yönetimle birlikte MHP yine içeride ihanetin, dışarıda husumetin karşısında aşılmaz kale olacaktır.'' dedi.

 

SAYIN GENEL BAŞKANIMIZ ZATEN ADANALI

 

Muharrem Varlı ve Uğur Öztürk’ün Merkez Yönetim Kurulu’na seçilmelerinden de mutluluk duyduklarını belirten MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Adana’dan MYK’da iki değerli isim yer almıştır. Sayın Genel Başkanımız zaten Adanalıdır. Her dönem en az iki MYK üyemiz görev yapmaktadır. Bu dönem de Milletvekilimiz Muharrem Varlı ve önceki dönem görev MYK’da çalışan arkadaşımız Uğur Öztürk listede seçilmişlerdir. Kendilerini tebrik ediyorum. 13. Büyük Kurultayımızın, ülkemize, milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, Muharrem Varlı, Uğur Öztürk, MHP 13 Büyük Kurultay, Adanadan güçlü temsil, MHP yönetimi, Büyük Kurultay, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı