MHP'li Hüseyin Sözlü: İyi ki MHP ve Devlet Bahçeli Var
Haber Detayı
18 Mart 2021 - Perşembe 10:26 Bu haber 5720 kez okundu
 
MHP'li Hüseyin Sözlü: İyi ki MHP ve Devlet Bahçeli Var
MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve MHP'nin, Türkiye siyasetindeki varlığının önemine dikkat çekti.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Hüseyin Sözlü: İyi ki MHP ve Devlet Bahçeli Var

HDP'nin kapatılması gerektiğini savunup ısrarla gündemde tutan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve MHP'nin, Türkiye siyasetindeki varlığının önemine dikkat çeken MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, kuruluşundan bu yana defalarca kapatılmayı hak etmiş bir terör destekçisi HDP'nin sadece Anayasa gereği olmadığını evrensel hukukun da bir gereği olduğunu söyledi.

 

İYİ Kİ, MHP VE DEVLET BAHÇELİ VAR

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ısrarla gündemde tuttuğu HDP'nin kapatılmasına yönelik önerisinin nihayet gerçeğe dönüşme sürecine girişinin önemine vurgu yapan MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''HDP kuruluşundan bu yana defalarca kapatılmayı hak etmiş bir terör destekçisi bir partidir. Bu sadece Turkiye Cumhuriyeti Anayasası'nın gereği olmayıp evrensel hukukun da gereğidir. Gecikmiş olmakla birlikte yerinde ve sevindirici bir karardır. İyi ki MHP ve Devlet Bahçeli var.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, MHP, iyiki var, Hüseyin Sözlü, Türk siyaseti, kapatılma davası, Ülkücü Hareket, siyaset haberleri, ısrar eden, öneri getiren
Yorumlar
Haber Yazılımı