MHP'li Aksu'dan Teröriste Selam Çakana Manidar Cevap
Haber Detayı
12 Kasım 2023 - Pazar 19:08 Bu haber 964 kez okundu
 
MHP'li Aksu'dan Teröriste Selam Çakana Manidar Cevap
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu, Solakların teröristlere selam çaktığı Türkiye'de, Türk Milliyetçilerinin selamının kimlere olduğunu söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Aksu'dan Teröriste Selam Çakana Manidar Cevap

MHP'nin 11 il merkezinde Yerel Seçimlere hazırlık çalışmaları kapsamında düzenlemeye devam ettiği MHP Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantılarının sekizincisi Samsun, Çorum, Sinop, Amasya, Tokat, Ordu ve Giresun illerinin katılımıyla Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilirken, toplantıda konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu, Kılıçdaroğlu ve Özel'in Demirtaş ile Osman Kavala gibi teröristlere selam çaktığı Türkiye'de, Türk Milliyetçilerinin selamının terörle mücadele eden askere, polise ve bu mücadeleye destek veren Türk Milletine olduğunu söyledi.  

 

MHP'Lİ İSMAİL FARUK AKSU'NUN GENİŞLETİLMİŞ BÖLGE İSTİŞARE TOPLANTISINDA YAPTIĞI KONUŞMA

 

CHP'nin Büyük Kurultayı'nda yarışan iki genel başkan adayının terörden yargılanıp hapsedilen Selahattin Demirtaş ile Osman Kavala'ya selam çakmasına, manidar bir cevap veren MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu, ''Terörizmle mücadelede gelinen son noktada terör örgütleri ağır kayıplar yaşarken, örgüte katılımlar büyük oranda azalmış, örgüt mensuplarının teslim olma oranları artmıştır. Türk devletinin nefesi, canilerin ensesindedir ve bunlar teker teker imha edilmektedir. Türkiye hasımları bilsin ki, Cumhur İttifakı ruhuyla, son terörist son kanlı silahıyla ele geçirilinceye kadar terörle mücadeleye devam edilecektir. Kaos ve kargaşadan beslenen CHP, HEDEP ve yancılarının, her konuyu provoke ederek toplumsal kutuplaşma vesilesi yapma çabasının Türkiye’ye bir faydası olmadığı gibi milletimiz nazarında kıymet-i harbiyesi de yoktur. CHP, eskiyle yenisiyle terörist Demirtaş’a selam dursun; bizim selamımız polisimize, askerimize, esnafımıza, çiftçimize, emeklimize ve aziz milletimizedir. Kim ne derse desin, Türk milletinin bayraklaşmış iradesi olan Cumhur İttifakı ülkemiz üzerinde hesap yapanların oyunlarını bozmaya devam edecek, MHP uzun vadeli stratejik hedefi olan 'Lider Ülke Türkiye' ülküsünü gerçekleştirme karalılığından taviz vermeyecektir.'' dedi. 

 

TÜRK MİLLETİ ZİLLETİ YEREL SEÇİMLERDE DE KABUL ETMEYECEK

 

2023 seçimlerinde yasama ve yürütmenin uyumlu olmasını sağlayan Türk milletine, bu uyuma yerel yönetimleri ortak etme görevinin düştüğünü hatırlatan MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu, ''Şimdi sıra merkezden yerele istikrarı bozmadan uyumlu yönetimle umutlu geleceğe yürümektir. Gayemiz, güçlü yasama, kararlı yürütmeden sonra uyumlu belediyeyi mümkün kılacak sonuçları almaktır. Zira Türkiye’nin attığı tarihi nitelikli adımların ve milli politikaları esas alan atılımların sürmesi, depremin yaralarının sarılması, yasama ve yürütme ile birlikte mahalli idarelerde de uyumun devam etmesiyle yakından ilişkilidir. İnanıyor ve güveniyoruz ki aziz milletimiz, 14 ve 28 Mayısta sandıkta gösterdiği iradeyi yerel seçimlerde de ortaya koyacak, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri, MHP ve Cumhur İttifakının yeni bir zaferi ile sonuçlanacaktır. Zilleti 14 ve 28 Mayıs’ta kabul etmeyen Türk Milleti, 31 Martta da kabul etmeyecek, milli güvenliği ve toplumsal huzuru sarsan zillet belediyeciliğine bütünüyle son verecektir. Amacımız, Türk milletine hizmet için seçimlerde yüksek bir başarıya ulaşmaktır. Bu doğrultuda Cumhur İttifakı olarak AK Parti ve MHP’nin elinde olan belediyeleri muhafaza ederken haricindeki tüm belediyelere de talibiz. İnanıyoruz, çalışıyoruz, kararlıyız ve inşallah başaracağız.'' dedi. 

 

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, İsmail Faruk Aksu, Solaklar, selam çaktığı, Ülkücüler, Asker
Yorumlar
Haber Yazılımı