MHP'li Akçay: Türk Milletinin Sadakati Asırlık İhaneti Yendi
Haber Detayı
21 Temmuz 2020 - Salı 12:52 Bu haber 4845 kez okundu
 
MHP'li Akçay: Türk Milletinin Sadakati Asırlık İhaneti Yendi
MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Türk Milletinin sadakatinin asırlık ihaneti yendiğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Akçay: Türk Milletinin Sadakati Asırlık İhaneti Yendi

MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin topyekûn işgalinin hedeflendiği ihanet senaryosunun son perdesi olan 15 Temmuz darbe girişiminin asırlık bir kinin dışa vurumu olduğunu söyledi.

 

15 TEMMUZ ASIRLIK BİR KİNİN DIŞA VURUMUDUR

 

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay,  ''Siyasi ve demokrasi tarihimizin en hain teşebbüsü olan 15 Temmuz darbe kalkışmasının 4'üncü yıl dönümünü geride bıraktık. 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi, ülkemize karşı işlenen korkunç bir cürümdür. Türkiye'nin topyekûn işgalinin hedeflendiği ihanet senaryosunun son perdesi, asırlık bir kinin dışa vurumudur. FETÖ, asırlardır devam edegelen Anadolu'nun işgal planlarının 21'inci yüzyıldaki adıdır. 15 Temmuz, kamuda ehliyet ve liyakatin göz ardı edilip devlete ve hukuka sadakat yerine hukuk dışı informel yapılara bağlılıkların öncelikli olması hâlinde nelerin yaşanabileceğinin bir ispatıdır.'' dedi.

 

TÜRK MİLLETİNİN SADAKATİ ASIRLIK İHANETİ YENMİŞTİR

 

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, ''15 Temmuz, Türk milletinin kendi iradesine sadıkane ve cansiparane sahip çıktığı, Türk tarihine 21'inci yüzyılda yeni bir kahramanlık destanının nakşedildiği gündür. 15 Temmuzda sadakat ihaneti yenmiştir. Bu destanın gurur kaynağı olan bir kesiti de çatısı altında bulunmaktan şeref duyduğumuz TBMM'de yazılmıştır. Tarihinde ilk kez bombalanan ve kurşunlanan Gazi Meclisimiz, milletimizin şanına yaraşır bir şekilde şahlanan birlik ruhuyla FETÖ'cü hainlerin ve efendilerinin oyunlarını bozmuş, Meclisin işgalini önlemiştir. MHP meseleye siyaset dışı bakmakta, tarih penceresinden millî şuur ve ruhla yaklaşmaktadır. Geçtiğimiz dört senede FETÖ terör örgütünün üyeleri yargı önüne çıkarılmış, önemli bir kısmı da mahkûm edilmişlerdir.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Grup Başkanvekili, Erkan Akçay, Türk Milleti, sadakat, ihanet, ihaneti yendi, 15 Temmuz, kalkışma, darbe, MHP Manisa, MHP Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı