MHP'li Akçay İhanet Yuvasının Eylemlerini Deşifre Etti
Haber Detayı
20 Mart 2022 - Pazar 17:23 Bu haber 1804 kez okundu
 
MHP'li Akçay İhanet Yuvasının Eylemlerini Deşifre Etti
MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Türkiye düşmanlarının buluştuğu ihanet yuvası haline gelen kurumun faaliyetlerini gözler önüne serdi.
MHP Haberi
MHP'li Akçay İhanet Yuvasının Eylemlerini Deşifre Etti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kapatılmasını istediği, Şebnem Korur Fincancı başkanlığındaki Türk Tabipler Birliği hakkında açıklamalarda bulunan MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, terör örgütü PKK ve FETÖ'ye sahip çıkarak Türkiye'yi sözde ermeni soykırımı ile suçlamaya kalkışan Şebnem Korur Fincancı başkanlığında ihanet yuvası haline gelen TTB'nin bir an önce kapatılması gerektiğini söyledi.

 

TTB KANDİL'İN ŞUBESİ GİBİ ÇALIŞMAKTADIR

 

Şebnem Korur Fincancı başkanlığındaki Türk Tabipler Birliği, Kandil’in bir şubesi gibi çalışmakta, pkk ve HDP ile birlikte hareket etmektedir. Taktıkları “sağlıkçı, doktor,hekim” maskeleriyle Türkiye düşmanlarına, terör örgütlerine ve onun siyasi uzantılarına hizmet etmektedir. TTB başkanı Şebnem Korun Fincancı: Pkk terör örgütünün propagandasını yapmaktan yargılanmıştır. Pkk terör örgütüne karşı yaptığı operasyonlar nedeniyle devletin yargılanmasını istemiştir. ‘Barış İçin Öcalan’a Özgürlük Platformu’nun kurucularındandır.

 

PKK VE FETÖ'YE SAHİP ÇIKIP TÜRKİYE'Yİ SÖZDE ERMENİ SOYKIRIMI İLE SUÇLADI

 

Pkk’nın yayın organı Yeni Özgür Politika’ya “Savaşın son bulması için, atılacak en önemli adımın, Abdullah Öcalan’ın özgürlüğüne kavuşturulması” demiştir. Pkk’nın kapatılan Özgür Gündem gazetesine destek kampanyasında “Nöbetçi Genel Yayın Yönetmeni” olarak görev yapmıştır. Türkiye’yi sözde ermeni soykırımı ile suçlamıştır. Fetö terör örgütünün Türk Silahlı Kuvvetlerine yönelik kumpaslarına açık destek vermiş, müdahil olmuştur. “FETÖ’nün darbe girişimindeki rolüne ilişkin belge olmadığını söyleyerek Fetö terör örgütüne sahip çıkmıştır.

 

MUHALİF MİLLETVEKİLLERİ İLE BİRLİKTE TÜRKİYE DÜŞMANLARININ PROPAGANDASINI YAPTI

 

CHP+HDP+İP milletvekilleri, doktor maskesiyle bölücü terör örgütlerinin ve Türkiye düşmanlarının propagandasını yapan Türk Tabipler Birliği başkanı Fincancı ile 13 Ocak 2022’de Meclis’te ortak basın toplantısı düzenlemiştir. Sadece TTB başkanı Şebnem Fincancı değil TTB merkez yönetiminin önemli bir bölümü de terör destekçisi ve Türkiye düşmanıdır. OHAL Yasasını eleştirip teröristlerin ihraç edildiği KHK’ların milli güvenliği tehdit ettiğini söyleyen Ali İhsan Ökten TTB ikinci başkanı olmuştur.

 

İHANET YUVASI HALİNE GELEN TTB BİR AN ÖNCE KAPATILMALIDIR

 

KHK ile meslekten ihraç edilen fetöcü hainlere sahip çıkan Vedat Bulut TTB Genel Sekreteri olmuştur. DHKP-C’lilerin tahliyesini isteyen Onur Nuri Hancı ve terör örgütlerine karşı yapılan operasyonlara karşı çıkan Halis Yerlikaya TTB merkez konseyi üyesi olmuştur. Pkk destekçisi Şebnem Korur Fincancı Başkanlığındaki Türk Tabipler Birliği yönetimi, kalpleri vatan millet sevgisiyle çarpan hekimlerimizin temsilcisi değildir. 23 Tabip Odası ve Derneği, Fincancı’nın başkanlığındaki TTB yönetiminin kendilerini temsil etmediğini açıklamıştır. Türkiye düşmanlarının taşeronluğunu, pkk terör örgütünün propagandasını yapan ve ihanet yuvası haline gelen Türk Tabipler Birliği bir an önce kapatılmalıdır.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Grup Başkan vekili, Erkan Akçay, Türkiye düşmanları, buluştuğu, ihanet yuvası, haline gelen, kurumun faaliyetleri, deşifre oldu, hala açık, kapatılmalı, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı