MHP'li Akçay: Dinimize Hakaret Edenleri Kınıyorum
Haber Detayı
28 Nisan 2020 - Salı 21:15 Bu haber 2667 kez okundu
 
MHP'li Akçay: Dinimize Hakaret Edenleri Kınıyorum
MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, İslam'a hakaret edenlerin gerçek yüzlerini bir kez daha gösterdiğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Akçay: Dinimize Hakaret Edenleri Kınıyorum

MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın Cuma Hutbesi’nde İslam'ın eşcinselliği ve nikahsız yaşamayı yasakladığını söylemesi üzerine Ankara Barosu tarafından başlatılan tartışmayı kınadığını belirterek, dinimize ve kutsal kitabımız  Kur'an-ı Kerim'e hakaret edenlerin gerçek yüzlerini bir kez daha gösterdiğini söyledi.

 

DİNİMİZE SALDIRARAK GERÇEK YÜZLERİNİ BİR KEZ DAHA GÖSTERDİLER

 

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, sosyal medyadan yaptığı açıklamada Diyanet üzerinden İslam'a saldırılmasına tepki göstererek, ''İslamiyetin emir ve yasaklarıyla ilgili cuma hutbesi üzerine Ankara Barosu dinimize ve kitabımız Kur'an-ı Kerim'e hakaret ederek temsilcisi olduğu zihniyetin gerçek yüzünü bir kez daha göstermiştir.'' dedi.

 

RAMAZAN AYINDA PROVOKASYON YAPAN ANKARA BAROSUNU KINIYORUM

 

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, ''Bildiri yayınlayıp  mübarek Ramazan ayında provokasyon yapan Ankara Barosu yöneticilerini kınıyorum. Dinimize hakaret, milli çıkarlarımıza muhalefet eden ve toplumu kutuplaştırmaya çalışan bu çarpık zihniyetin tasfiye edilmesi şarttır. Ankara Barosu Kur'an-ı Kerim'e hakaret ederken CHP'nin Ankara barosuna destek vermesi bizi şaşırtmamıştır. Zira CHP bu zihniyetin baş temsilcisidir.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Akçay:, Dinimize, Hakaret, Edenleri, Kınıyorum,
Yorumlar
Haber Yazılımı