MHP'li Akçay'dan Acil Kutlama Yarışına Girenlere Tepki
Haber Detayı
08 Kasım 2020 - Pazar 10:14 Bu haber 2974 kez okundu
 
MHP'li Akçay'dan Acil Kutlama Yarışına Girenlere Tepki
MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, ABD seçim sonuçları için tebrik etme yarışına girenlere sert tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Akçay'dan Acil Kutlama Yarışına Girenlere Tepki

MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, ABD Başkanlığı için yapılan seçimlerin resmi sonucu açıklanmadan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan henüz tebrik etmeden aceleyle Biden'i tebrik etme yarışına girenlere tepki gösterdi.  

 

MHP'Lİ ERKAN AKÇAY'DAN ACELEYLE KUTLAMA YARIŞINA GİRENLERE TEPKİ

 

''Haydi sıradaki!'' diyerek resmi sonuçlar açıklanmadan Biden ve yardımcısını tebrik edecek muhtemel siyasetçilerin fotoğraflarını ve MHP Lideri Bahçeli'nin ABD seçimleriyle ilgili sözlerini yayınlayan MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Kılıçdaroğlu’nun henüz resmi sonuç açıklanmadan Biden ve yardımcısı için yayınladığı kutlama mesajının İngilizcesi  daha şeddeli: 'dört gözle bekliyorum, can atıyorum, sabırsızım!' diyor. Türkiye düşmanı ve Ermeni lobilerinin öncüsü Kamala Harris’i kutlaması da ayrıca manidar. Kılıçdaroğlu bu mesajıyla tarihimizdeki İngiliz Kamil Paşayı, Moskof Kamil Paşayı ve Damat Ferit’leri hatırlatıyor! Amerikan Paşası Kılıçdaroğlu Paşa!'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Grup Başkanvekili, Erkan Akçay, seçim sonuçları açıklanmadan, tebrik kuyruğu, aceleyle tebrik, MHP, MHP haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı