Adana Ülkü Ocakları Başkanı Korkut'tan Kök Hücre Bağışı
Haber Detayı
07 Kasım 2020 - Cumartesi 20:16 Bu haber 5588 kez okundu
 
Adana Ülkü Ocakları Başkanı Korkut'tan Kök Hücre Bağışı
Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, Seyhan Ülkü Ocakları'nın düzenlediği Kök Hücre bağış kampanyasına katıldı.
ADANA HABERLERİ Haberi
Adana Ülkü Ocakları Başkanı Korkut'tan Kök Hücre Bağışı

Seyhan Ülkü Ocakları Başkanlığı'nın düzenlediği Kök Hücre bağış kampanyasına katılarak kan veren Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, Kök Hücre bağış kampanyası etkinliği düzenleyerek farkındalık oluşturan Seyhan Ülkü Ocakları Başkanı Mert Arıoğlu ve yönetimine teşekkür etti.

 

KÖK HÜCRE BAĞIŞ KAMPANYASI İLE FARKINDALIK OLUŞTURULDU

 

Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, Kök Hücre bağış kampanyasına katılmasıyla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Seyhan Ülkü Ocaklarımızın düzenlediği Kızılay Haftası münasebetiyle 2-6 Kasım arasında devam eden Kök Hücre ve Kan bağışı kampanyasına katılım sağlayarak bağışımızı gerçekleştirdik. Bu güzel etkinliği düzenleyip farkındalık oluşturan Ocak Başkanımız Mert Arıoğlu ve değerli yönetimine teşekkür ederiz.'' dedi.

 

SEYHAN ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANLIĞI'NDAN TEŞEKKÜR AÇIKLAMASI

 

Seyhan Ülkü Ocakları Başkanı Mert Arıoğlu, Kök Hücre bağış kampanyasının sona ermesiyle ilgili yaptığı teşekkür açıklamasında, ''İl Ocak Başkanımız Sayın Çağrı Korkut Kızılay haftası münasebetiyle 2-6 Kasım arasında devam eden Kök Hücre bağışı kampanyasına katılım sağlayarak bağışını gerçekleştirdi. Kızılay haftası münasebetiyle, Seyhan Ülkü Ocakları olarak düzenlediğimiz ve bugün itibariyle sona eren Kök Hücre bağışı kampanyasına, Her Damla Kan Kurtarılan Bir Can diyerek katılım sağlayan İl Ocak Başkanımız Sayın Çağrı Korkut, İlçe Ocak Başkanlarımız ve destek veren tüm gönüldaşlarımıza kurtarılan her can adına teşekkür ederiz.'' dedi.

 

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Adana Ülkü Ocakları, Çağrı Korkut, Seyhan Ülkü Ocakları, Mert Arıoğlu, Kök Hücre bağış, kampanyası, Adana haberleri, Ülkü Ocakları haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı