MHP'li Gölgeli: Kutsal Kaderimize Ambargo Koyamazlar
Haber Detayı
07 Kasım 2020 - Cumartesi 21:35 Bu haber 2884 kez okundu
 
MHP'li Gölgeli: Kutsal Kaderimize Ambargo Koyamazlar
MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, Türk Milliyetçilerinin kutsal kaderine kimsenin ambargo koyamayacağını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Gölgeli: Kutsal Kaderimize Ambargo Koyamazlar

Şahsi bütün istikbal hayallerini Yüce Türk Milleti’nin geleceğine feda ettiklerini belirterek, Ülkücü fikriyatı anlamayanlara seslenen MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, Türk Milliyetçilerinin verdiği mücadelelerde muzaffer olma kaderine kimsenin ambargo koyamayacağını söyledi.

 

KUTSAL KADERİMİZE KİMSE AMBARGO KOYAMAZ

 

MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Biz, şahsi bütün istikbal hayallerimizi Yüce Türk Milleti’nin geleceğine feda ettik. Bu sevdamızın ise dünyada bir tarifi yoktur, olmayacaktır. Fikriyatımızı anlamayanlar iyi bilsinler ki; Türk Milliyetçilerinin kaderinde, muzaffer olmak yazmaktadır. Bu kutsal kadere kimse ambargo koyamayacaktır. Asırlar öncesinden kendimize yurt edindiğimiz bu toprakları, asırlar sonrasına bırakmak niyetindeyiz. Bu niyet halisane, kararlı ve nettir. Bu milletin ödülü Turan’dır. Turan, bizim en cesur sevdamızdır.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Mersin İl Başkanı, Zeynel Uğur Gölgeli, Türk Milliyetçileri, Ülkücülerin kaderi, kutsal kader, muzaffer olmak, Ülkücü Hareket, MHP, Ülkü Ocakları
Yorumlar
Haber Yazılımı