MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı Güven Tazeledi
Haber Detayı
22 Ağustos 2020 - Cumartesi 17:26 Bu haber 5061 kez okundu
 
MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı Güven Tazeledi
MHP Kozan ilçe Başkanı Nihat Atlı, İlçe Teşkilatı'nın 13. olağan kongresinde üçüncü kez Başkan seçildi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı Güven Tazeledi

Coronavirüs salgını nedeniyle Anka Çay Evi'nin ağaçlı alanında yapılan MHP Kozan ilçe Teşkilatı'nın 13. Olağan Kongresinde, tek liste ile girilen seçimde MHP Kozan ilçe Başkanı Nihat Atlı, üçüncü kez İlçe Başkanı seçildi.

 

MHP KOZAN İLÇE KONGRESİNE YOĞUN KATILIM

 

MHP Kozan ilçe Başkanı Nihat Atlı'nın güven tazelediği İlçe kongresi, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, MHP MYK üyesi Uğur Öztürk, Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, MHP Adana Milletvekili Adayı Cahit Öztok, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, MHP Adana Kadın Kolları Başkanı Alev Ataş, MHP Kozan Kadın Kolları Başkanı Gülcan Erol, MHP İlçe Başkanları, İl ve İlçe Yöneticileri, Ak Parti Kozan İlçe Başkanı Yusuf Bilgili, Belediye Meclis üyeleri ve partililerin katılımıyla gerçekleşti. 

 

NİHAT ATLI BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERDİ

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin birlik ve beraberlik içeren mesajının okunurken ayakta alkışlandığı MHP Kozan İlçe Kongresinde konuşma yapan MHP Kozan ilçe Başkanı Nihat Atlı, ''MHP 1969 yılında Adana'da kuruldu. Adana'dan Milletvekili seçilen Başbuğumuz Alparslan Türkeş, TBMM konuşmalarında Kozan Milletvekili olduğunu söylerdi. Bu bağlamda, Türk Milliyetçilerinin kalesi olan Kozan'ın partimiz açısından ayrı bir yeri vardır. Olağanüstü bir süreçten geçen Türkiye'de, sağlam temeller üzerine kurulan Cumhur İttifakı şahsi çıkar kaygısı güdülmeden Ülkemizin menfaatleri için birlik ve beraberliğini sürdürmeye devam edecektir. Üçüncü kez aday olduğum İlçe Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum.'' dedi.

 

MHP'Lİ SÖZLÜ'DEN DOĞALGAZ BULUŞUNU HAZMEDEMEYENLERE SERT TEPKİ

 

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, MHP Kozan İlçe Kongresi'nde yaptığı konuşmada, ''Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan Karadeniz'de bulunan 320 milyar metreküp doğalgaz rezervi,  Türkiye'nin enerjide dışa bağımlılığını azaltacak bir hamledir. Türkiye'nin bütçe açığını kapatmaya yarayacak büyük bir gelişmedir. Bu gelişmeleri hazmedemeyip eleştirenleri Allah ıslah etsin. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sevmeyebilirler. Bu onların demokratik haklarıdır. Ancak, Türkiye'nin kazanımları noktasında bu kadar hazımsız olunması, gaflet ve dalaletten öte bir duruştur.'' dedi.

 

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi

 

Görüntünün olası içeriği: yazı

 

Resim

 

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, ayakta duran insanlar, takım elbise ve açık hava, şunu diyen bir yazı 'REDMI NOTE REDMINOTE8 8 AI QUAD CAMERA'

 

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi

 

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi

 

Görüntünün olası içeriği: 11 kişi, ayakta duran insanlar

 

Görüntünün olası içeriği: 8 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava

 

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, düğün, kalabalık ve açık hava

 

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, kalabalık, ağaç ve açık hava

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Kozan İlçe Başkanlığı, İlçe Kongresi, Nihat Atlı, MHP Adana, güven
Yorumlar
Haber Yazılımı