MHP'li Akçay'dan Biden'in Desteğine İlişkin Flaş İddialar
Haber Detayı
22 Ağustos 2020 - Cumartesi 02:19 Bu haber 4058 kez okundu
 
MHP'li Akçay'dan Biden'in Desteğine İlişkin Flaş İddialar
MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, ABD Başkan Adayı Joe Biden'in muhalifleri politik olarak desteklemesinin boyutlarını sorguladı.
MHP Haberi
MHP'li Akçay'dan Biden'in Desteğine İlişkin Flaş İddialar

MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Kanal B TV'de katıldığı bir proğramda yaptığı açıklamada, ABD Başkan Adayı Joe Biden'in muhalifleri politik olarak desteklemesinin eğitim, donatım ve finans boyutunun araştırılması gerektiğini söyledi.

 

MUHALİFLER EĞİT DONAT VE FİNANS PROĞRAMLARIYLA MI SEVK VE İDARE EDİLİYOR?

 

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, sosyal medyadan paylaştığı açıklamasında, ''ABD açık açık söylüyor. Suriye ve Irak'taki terör örgütlerine on binlerce tır dolusu silah gönderdiklerini söylüyor. ABD, eğit-donat projeleriyle terör örgütlerini  eğitiyor, donatıyor, finanse ediyor. Eğer Biden’ın muhalefet partilerine destek açıklaması da bu mahiyetteyse o zaman sorulması gereken soru şu: ABD, muhalefet partilerini eğit-donat-finans programlarıyla sevk ve idare mi ediyor?

 

POLİTİK OLARAK YÖN VERMEYİ HEDEFLEYEN JOE BİDEN'İN DESTEK LAFI NEDİR?

 

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, ''Politik olarak yön vermeyi hedefliyorsa, Joe Biden'in destek lafı nedir? 'Ben seni destekliyorum' denilmesi sözde değildir. Herhalde bunun eğitim, donatım ve finans boyutu olmalı bir yönlendirmesi, sevk ve idaresi söz konusudur. O nedenle bunun tartışılmasının ve ortaya çıkarılmasının yararlı olacağını düşünüyorum.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Grup Başkanvekili, Erkan Akçay, muhaliflere destek, finans, eğitim, donatım, anlamı ne, sevk ve idare, MHP Haberleri, iddialar, flaş iddia
Yorumlar
Haber Yazılımı