MHP İmamoğlu İlçe Teşkilatı'ndan Başkan Avcı'ya Ziyaret
Haber Detayı
03 Ekim 2020 - Cumartesi 11:01 Bu haber 6048 kez okundu
 
MHP İmamoğlu İlçe Teşkilatı'ndan Başkan Avcı'ya Ziyaret
MHP İmamoğlu İlçe Teşkilatı, MHP Adana İl Başkanlığı'na ziyarette bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP İmamoğlu İlçe Teşkilatı'ndan Başkan Avcı'ya Ziyaret

MHP İmamoğlu İlçe Başkanı Savaş Ağca, beraberinde İlçe Yönetim Kurulu ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte, MHP Adana İl Başkanlığı görevine yeniden seçilen Bünyamin Avcı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Ağca ve İmamoğlu Heyeti, İl Teşkilatı'nda gündeme dair istişarelerde bulunulan toplantıdan sonra Kongrelerde güven tazeleyen İlçe Teşkilatlarına ziyaretlerde bulundu.

 

MHP ADANA İL BAŞKANLIĞI'NDAN YAPILAN AÇIKLAMA

 

MHP Adana İl Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından MHP İmamoğlu İlçe Teşkilatı'nın ziyaretiyle ilgili yapılan açıklamada, ''İmamoğlu İlçe Başkanımız Sayın Savaş Ağca, ilçe heyetiyle birlikte İl Başkanımız Sayın Bünyamin Avcı'ya ziyarette bulundular. Ayaklarına sağlık, teşekkür ediyoruz.'' denildi.

 

MHP İMAMOĞLU İLÇE BAŞKANLIĞI'NDAN YAPILAN AÇIKLAMA

 

MHP İmamoğlu İlçe Başkanı Savaş Ağca, MHP Adana İl Başkanlığı'na yapılan ziyaretle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''MHP İl Başkanlığına tekrardan seçilen Başkanımız Sayın Bünyamin Avcı'yı İmamoğlu İlçe Teşkilatı olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Ne Mutlu Türk'üm Diyene.'' dedi.

 

MHP İMAMOĞLU İLÇE TEŞKİLATI'NDAN ÇUKUROVA VE SEYHAN İLÇE TEŞKİLATLARINA ZİYARET

 

MHP İmamoğlu İlçe Başkanı Savaş Ağca, beraberinde İlçe Yönetim Kurulu ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı'yı ziyaret ettikten sonra, İlçe Kongrelerinde yeniden seçilerek güven tazeleyen MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ ve MHP Seyhan İlçe Başkanı Baha Murat Bener'e hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundular. 

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İmamoğlu İlçe Başkanı, Savaş Ağca, Bünyamin Avcı, Hasan Öztuğ, Baha Murat Bener, İl ve İlçe Kongreleri, hayırlı olsun ziyareti, Adana Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı