MHP İlçe Başkanlığına Yeni Atama Yapıldığı Açıklandı
Haber Detayı
04 Mart 2022 - Cuma 18:19 Bu haber 2636 kez okundu
 
MHP İlçe Başkanlığına Yeni Atama Yapıldığı Açıklandı
Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığına atama yapıldığı açıklandı.
MHP Haberi
MHP İlçe Başkanlığına Yeni Atama Yapıldığı Açıklandı

MHP Amasya İl Başkanı Şuayip Ak, MHP Amasya Merkez ilçe Başkanlığı görevinden işlerinin yoğunluğu nedeniyle ayrılan Oğuzhan Yetik'in yerine, İlçe yönetim Kurulu Üyesi Semih Aşkan'ın atandığını açıkladı.

 

MHP AMASYA İL BAŞKANLIĞI'NDAN ATAMA AÇIKLAMASI

 

MHP Amasya Merkez ilçe Başkanlığı'na atama yapılmasıyla ilgili bilgilendirmelerde bulunan MHP Amasya İl Başkanı Şuayip Ak, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''MHP Amasya Merkez İlçe Başkanlığı görevine, yönetim kurulu üyelerinden Semih Aşkan getirilmiştir. Yeni merkez ilçe Başkanımıza görevinde başarılar diliyor, Allah muvaffak etsin diyorum. Bugüne kadar hizmet etmiş olan değerli kardeşim Oğuzhan Yetik Başkanıma tekraren teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun.'' dedi.

 

İLÇE BAŞKANLIĞI GÖREVİNE ATANAN SEMİH AŞKAN'DAN AÇIKLAMA

 

MHP Amasya Merkez ilçe Başkanlığı görevine atanan Semih Aşkan, göreve getirilmesiyle ilgili yaptığı açıklamada, ''MHP Amasya İl Başkanımız Sayın Şuayip Ak'ın tensipleri, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Edip Semih Yalçın'ın taktirleriyle MHP Amasya Merkez İlçe Başkanı olarak görevlendirilmis bulunmaktayım. MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin her zaman emrinde, Teşkilatlarına bağlı ve faaliyetlerini sahada en iyi şekilde yansıtmaya çalışacağım. MHP'ye gönül vermiş, gorev almış ve alacak olan her partilimize Liderimizin açtığı yolda ve gösterdiği hedef doğrultusunda parti ve gönül kapımız açık olacaktır. Merkez İlçe Yönetim Kurulunda beraber görev yaptığım Sayın Oğuzhan Yetik başkanıma ve kardeşime göstermiş olduğu emeklerinden ötürü teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dilerim.'' dedi.

 

Bir 1 kişi, iç mekan ve şunu diyen bir yazı 'E MHP AMASYA MERKEZ İLÇE BAŞKANK H FIMAR' görseli olabilir

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Amasya İl Başkanı, Şuayip Ak, Merkez ilçe Başkanlığı, görevinden ayrılan, Oğuzhan Yetik, yerine, Semih Aşkan, atama yapıldı, MHP, MHP Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı