Büyükataman'dan Genel Başkan Olmak İsteyene Tavsiye
Haber Detayı
04 Mart 2022 - Cuma 09:34 Bu haber 1974 kez okundu
 
Büyükataman'dan Genel Başkan Olmak İsteyene Tavsiye
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Genel Başkanlığa oynayan siyasetçiye, hangi yolu izlemesi gerektiği konusunda tavsiyelerde bulundu.
MHP Haberi
Büyükataman'dan Genel Başkan Olmak İsteyene Tavsiye

Muhalefet partilerinin, Rusya Ukrayna krizine yönelik emperyalist tezleri savunmasına ve 28 Şubat tarihinde imzaladıkları mutabakat metniyle küreselcilere selam çakmasına tepki gösteren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e cevap veren MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, CHP Genel Başkanlığına oynayan Özgür Özel'in Lider Devlet Bahçeli'ye saldırmak yerine, Kılıçdaroğlu’nun Genel Başkan olduğu yolu izlemesi gerektiğini söyledi.

 

GENEL BAŞKAN OLMAK İSTİYORSA KENDİ LİDERİNİN İZLEDİĞİ YOLU İZLESİN

 

CHP'nin şirret sözcülerinden Özgür Özel, seviyesiz diliyle Sayın Genel Başkanımıza saldırmaktadır. Partimizi 2001 krizinin müsebbibi olarak gösteren ve krizden yine içinde bulunduğumuz hükümetin politikalarıyla çıkıldığını söyleyen bu şahıs, partisi gibi çelişkiler yumağıdır. Sözde Cumhurbaşkanlığında ekonomiyi 02 Babacan’a, dış politikayı 04 Davutoğlu’na, Başbakanlığı 05 Akşener’e bahşeden 01 Kılıçdaroğlu’dan CHP Genel Başkanlığı kapmaya uğraşan Özgür Özel, Sayın Genel Başkanımıza saldırmak yerine Kılıçdaroğlu’nun izlediği yolu izlemelidir.

 

MUHALİFLERİN BİRBİRİNE SÖYLEDİĞİ SÖZLER SİZE İLTİFAT MI?

 

Özel, geçmişte söylenen sözlerle bugüne gönderme yaptığına göre Babacan, Davutoğlu ve Kılıçdaroğlu’nun birbirlerine söyledikleri ağır sözleri iltifat olarak değerlendirmektedir. Bugüne dair söyleyecek sözü olmayanların, geçmişin kırıntılarıyla beslenmeye çalışması doğaldır. Ukrayna krizi esnasında majestelerinin muhalefeti olarak sivrilen, Biden’ın muhbiri olarak serpilen, emperyalist ülkeleri selamlayan zilletin CHP ayağı, Sayın Genel Başkanımızın Türkiye merkezli dış politika değerlendirmelerini elbette ki beğenmeyecek ve eleştirecektir.

 

TÜRK MİLLETİ HER ŞEYİN FARKINDADIR

 

Hükümeti S-400’leri acilen iade etmeye ve Türkiye’yi yaptırım uygulamaya davet eden emperyalizmin taşeronu zillet ittifakı, Sayın Genel Başkanımızın “Hiçbir ülkenin ne yanında ne de karşısında bir pozisyonumuz yoktur.” sözünün mahiyetini iyi anlamalıdır. NATO’yu demokrasinin güvencesi gören Kılıçdaroğlu’nun ve savaş çığırtkanlığı yapan Akşener’in acil seçim, hemen iktidara gelmeliyiz demesinin ve dışarıdan kendilerine verilen açık desteğin şifrelerini Özgür Özel çözmüş müdür bilemiyoruz ancak Türk milleti her şeyin farkındadır.

 

TÜRKİYE'DE İKTİDAR DEĞİL MUHALEFET SORUNU VARDIR

 

Fosforlu Özgür “Ayıptır söylemesi Montrö’nün mimarıyız.” diyor. Ayıp tabii ki! Çünkü CHP, tarihine sırt dönmüş, istikametinden şaşmış, aziz Atatürk’le yollarını ayırmış, Türkiye’nin kuyusunu kazmak için kolları sıvamıştır. Geçmişin ortak mirasını sömürmeyi de bırakmalıdır. Zillet ittifakının Türk milleti ifadesinden, ahlaki değerlerden, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten arındırılmış Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem protokolü ve yaşanan gelişmeler göstermiştir ki Türkiye’de iktidar değil ancak büyük bir muhalefet sorunu vardır.

 

Açıklama yok.

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreteri, İsmet Büyükataman, Genel Başkanlığa, oynayan siyasetçiye, hangi yolu, izlemesi gerektiği, konusunda tavsiye, o yolu izle, MHP, MHP Haber
Yorumlar
Haber Yazılımı